Νέος CEO στην Aviva

Την αποχώρησή του από τη θέση του CEO στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, ανακοίνωσε ο Robin Spencer. Όπως ανακοίνωσε και η εταιρεία, τα καθήκοντά του θα αναλάβει ο Maurice Tulloch, που μέχρι τώρα κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας στον Καναδά.

 Ο Spencer, πριν το Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν διευθύνων σύμβουλος της Aviva στον Καναδά μέχρι το 2012. Ο νέος CEO, o οποίος εντάχθηκε στην Aviva το 1992, διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος της καναδικής επιχείρησης το 2009.
Όπως δήλωσε η εταιρεία, κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τα λειτουργικά κέρδη στον Καναδά έχουν αυξηθεί κατά 63%, ενώ το combined operating ratio βελτιώθηκε από 100% σε 92%.

 Ο Mark Wilson, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, δήλωσε: «Μία από τις προτεραιότητές μου, από τότε που έγινα CEO, είναι να ενισχύσω την ομάδα διαχείρισης της Aviva και να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε τους σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις.
 Ο Maurice Tulloch είναι ένα έμπειρο στέλεχος, που θα μεταφέρει την τεχνογνωσία και την ενέργειά του στον νέο ρόλο του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία».

 Και πρόσθεσε: «Ο Maurice είναι ο καλύτερος για να αναλάβει την επιχείρηση του Ηνωμένου Βασιλείου στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής του».

 Όσον αφορά την αποχώρηση του Spencer, είπε: «Ο Robin έχει κάνει πολύ καλή δουλειά για την ομάδα μέσω του μετασχηματισμού και των εξόδων του προγράμματος εξοικονόμησης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Robin για τη σημαντική συνεισφορά του στην Aviva». 

Από την πλευρά του, ο κ. Tulloch δήλωσε ότι ανυπομονεί να μεταβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και να συνεργαστεί με τη νέα του ομάδα. «Πιστεύω ακράδαντα», είπε, πως «έχουμε μια τεράστια ευκαιρία: να αξιοποιήσουμε τις συλλογικές επιτυχίες του παρελθόντος και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας».