25 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΜΑ: Γιορτάζουμε την επιτυχία!

H Ethos Media S.A., η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς των εκδόσεων επιχειρηματικών περιοδικών & εφημερίδων, του internet με portal, website και ηλεκτρονικά newsletter και της διοργάνωσης συνεδρίων με το brand Money Conferences, γιορτάζει τα 25 χρόνια κυκλοφορίας του πρώτου περιοδικού της, του επιτυχημένου οικονομικού και επενδυτικού περιοδικού, ΧΡΗΜΑ.

Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 25 Αυγούστου 1988. Έγινε γρήγορα ανάρπαστο γιατί οι αναλύσεις του είχαν οικονομική σημασία και χρησιμότητα. 

Το 1992 επισημοποιήθηκε η μόνιμη συνεργασία του με το μεγαλύτερο διεθνές περιοδικό του χρηματοοικονομικού χώρου, Euromoney Magazine

Εμπλουτίστηκε πολύ γρήγορα με θέματα διεθνούς οικονομίας και επενδύσεων που επηρεάζουν την ελληνική αγορά, καθώς και με θέματα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. 

Κατάφερε να προβλέψει όλες τις μεγάλες αλλαγές κατεύθυνσης του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, ώστε να γίνει οδηγός και εργαλείο επένδυσης για κάθε θεσμικό ή ιδιώτη επενδυτή.

Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ είναι το μόνο οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό που έχει καταφέρει, παρά την κρίση, να διατηρηθεί στην αγορά εξασφαλίζοντας στους αναγνώστες του έγκυρη και σφαιρική οικονομικο-επενδυτική ενημέρωση.