Παροχή Υπηρεσιών Ασφάλισης για τα περιουσιακά στοιχεία του ΤΑ.Π.Ι.Τ.

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΤΑ.Π.Ι.Τ.)» προκηρύσσει:

1. Νέο Πρόχειρο Διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης, την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την Παροχή Υπηρεσιών Ασφάλισης:
α) των περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων – εξοπλισμού) των Τομέων και των Ενιαίων Υπηρεσιών του Ταμείου Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑ.Π.Ι.Τ.) συνολικής ασφαλιστέας αξίας 6.886.482,79 €, όπως αναλυτικά περιγράφεται παρακάτω , και
β) Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων ανεξαρτήτως αιτίας, του ανά τοποθεσία ασφαλιζόμενου κεφαλαίου κατά ασφαλιστική περίπτωση – συμβάν και κατ’ άτομο,
για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους, με δικαίωμα μονομερούς παράτασης από το ΤΑ.Π.Ι.Τ. για δύο (2) μήνες, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης μέχρι 20.000,00€, συμπεριλαμβανομένων όλων των νομίμων φόρων και κρατήσεων (Φόρο Ασφαλίστρων ή ΦΠΑ ή ΦΚΕ, ΜΤΠΥ Χαρτοσήμου και ΟΓΑ επί χαρτοσήμου, Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ., κλπ) και του, κατά το νόμο, προβλεπόμενου φόρου εισοδήματος .

2. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών και Γραμματείας της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΤΑΠΙΤ :
Κεντρική Υπηρεσία του ΤΑΠΙΤ
Ακαδημίας 58 Αθήνα – Τ.Κ. 10679 – ημιώροφος
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών και Γραμματείας
Μέχρι 15/10/2013 Τρίτη 10:00 π.μ.

Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένες τις προσφορές τους, μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρα από 8:30 μέχρι 14:30. Ειδικά κατά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 10:00 π.μ.. Η παραλαβή θα γίνεται από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών και Γραμματείας του ΤΑ.Π.Ι.Τ., το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, Ακαδημίας αρ. 58, ημιώροφος.

Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην Υπηρεσία, με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη, όμως, προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην Υπηρεσία μέχρι την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού και ώρα 10:00 πμ..

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΑ.Π.Ι.Τ.
Ακαδημίας 58 Αθήνα – Τ.Κ. 106 79  – 7ος όροφος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 15/10/2013 Τετάρτη 10:10 π.μ.
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ: 20.000€