Με κέρδη άνω των 10 εκατ. ευρώ το μήνα «τρέχει» η Εθνική Ασφαλιστική

Με κινήσεις περαιτέρω ενίσχυσης της Εθνικής Ασφαλιστικής σκέπτεται  η διοίκηση της εταιρείας να αξιοποιήσει την συγκυρία της  ανοδικής πορείας που εδώ και μήνες εμφανίζει η  οικονομική της κατάσταση.  

Ειδικότερα η εταιρεία «τρέχει»  με κέρδη που σταθερά υπερβαίνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ το μήνα γεγονός που προσφέρει βεβαιότητα στους αρμοδίους ότι μπορούν να επιτευχθούν ακόμα πιο υψηλοί στόχοι που αφορούν κέρδη και μερίδια αγοράς.
Όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας στο iw το υψηλό ποσό μηνιαίων κερδών που διατηρεί και τα στοιχεία δείχνουν  ότι μπορεί να το αυξήσει και άλλο, είναι συνέπεια των κινήσεων που έγιναν μέχρι σήμερα και έχουν προσδώσει στην Εθνική μεγάλη σταθερότητα έναντι του ανταγωνισμού. 

Συγκεκριμένα η εταιρεία κρατώντας τα ασφάλιστρά της στο ίδιο επίπεδο αυξάνει τα κέρδη της που σημαίνει ότι κερδίζει μερίδια αγοράς και αυτό δεν αφορά μόνο τον κλάδο αυτοκινήτου αλλά και τον κλάδο ζωής όπου οι συνθήκες είναι ακόμα πιο σκληρές. Κατά τις πληροφορίες η εταιρεία αυξάνει την παραγωγή της στα συγκεκριμένα συμβόλαια γεγονός  που την κάνει να σκέπτεται να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις. 

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες  θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα  το στρατηγικό σχέδιο που έχει καταρτιστεί και αποτελούσε την στοιχειοθετημένη ανάκαμψη της εταιρείας, το οποίο και απέδωσε. Παράλληλα όμως εξετάζεται να  ληφθούν και νέες αποφάσεις  «ενίσχυσης» και «θωράκισης» των συμβολαίων της που θα δράσουν επικουρικά στην εμφανή πρόοδο της εταιρείας.