«Ρετσινιές» που βλάπτουν την ασφαλιστική αγορά

Φημολογία για εταιρείες στο «κόκκινο» διατρέχει εκ νέου την αγορά και βασίζεται αφενός στην έλλειψη ενημέρωσης από τους επίσημους φορείς αλλά και στην επιθυμία κάποιων να δουν «πτώματα».

– Λένε ότι και άλλη εταιρεία μετά τη Διεθνή Ένωση βρίσκεται σε  δύσκολες συνθήκες. Το ποιος το λεει έχει σημασία; Μάλλον όχι αφού όποιος θέλει λέει και όποιος θέλει μεταφέρει τα λεγόμενα

– Ωστόσο όμως εμφανίζεται ένα πρόβλημα όταν  η διαδικασία της αυθαιρεσίας  ξεπερνά τα στενά όρια της «πληροφορίας» της έστω και αδιασταύρωτης και αμφιβόλου εγκυρότητος και εξελίσσεται σε «ρετσινιά».

– Κατά τις πληροφορίες οι ιστορίες αυτές περί ανακλήσεων ακούγονται σε «μαζώξεις» στελεχών εταιρειών, όπου όπως φαίνεται ορισμένοι βαυκαλίζονται ότι θα βιώσουν την απόλυτη μοναξιά της απόλυτης κυριαρχίας.   

– Επειδή η κατάσταση έχει δυσκολέψει οι πληροφορίες λενε ότι ήδη ορισμένοι καταφεύγουν στο δίκαιο περί ανταγωνισμού και αξιοποιούν νομικούς παράγοντες ετοιμάζοντας μεγάλη κίνηση, που θα κλείσει δια παντός τη λεηλασία στην οποία υπόκειται η ασφαλιστική αγορά από τις αθέμιτες συμπεριφορές, την αδικαιολόγητη ηθική βλάβη και την ανυπαρξία ορθής, συστηματικής και ομαλής  ενημέρωσης.