International Life: Άριστες επιδόσεις στις εξετάσεις Πιστοποιητικού Α’

Εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή και εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας σημείωσε η International Life στις εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Α’ της Τράπεζας της Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουνίου 2013.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές, καθώς 70 συνεργάτες της εκπαιδεύτηκαν και συμμετείχαν στις εξετάσεις σημειώνοντας ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας των τελευταίων ετών το οποίο άγγιξε σχεδόν το 100%. 

Οι άριστες επιδόσεις της συνεργατών της International Life συνιστούν μια ακόμη απόδειξη της ολοκληρωμένης και υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης που εφαρμόζει η εταιρεία, αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία της αγοράς. Η εταιρεία πρωτοπορεί συνεχώς αναφορικά με τις εκπαιδευτικές μεθόδους που χρησιμοποιεί οι οποίες στοχεύουν στην ενίσχυση του ασφαλιστικού κλάδου με νέους και αξιόλογους συνεργάτες.

Ο Αναπλ. Γενικός Διευθυντής, Διευθυντής Agency System & Εκπαίδευσης κ. Κλέαρχος Πεφάνιος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρα περήφανοι για το εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας του Εκπαιδευτικού Κέντρου της International Life και σε αυτές τις εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Α’. Ο προσανατολισμός της εταιρείας μας στη διαρκή και οργανωμένη εκπαίδευση των ανθρώπων μας αποδεικνύεται έμπρακτα για μια ακόμη φορά. Στην επιτυχία αυτή συνέβαλε και η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης που έχουμε δημιουργήσει η οποία επιτρέπει στους συνεργάτες μας να έχουν άμεση πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό της εταιρείας μας και να παρακολουθούν εκπαιδεύσεις με σύστημα τηλεδιάσκεψης ακόμη και αν βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές. Καλωσορίζουμε τους νέους συνεργάτες μας στην οικογένεια της International Life. Είμαστε στο πλευρό τους για να τους προσφέρουμε όλα τα εφόδια προκειμένου να σημειώσουν υψηλές παραγωγικές επιδόσεις».