H aλive κυκλοφόρησε. Μην τη χάσετε!

Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της νέας μηνιαίας Free Press εφημερίδας aλive που ασχολείται αποκλειστικά με τα ζητήματα πρόληψης, υγείας, αποφυγής ατυχημάτων και ποιότητας ζωής. Στόχος των συντελεστών της εφημερίδας είναι να συμβάλλουν με γνώση στο ανθρώπινο δικαίωμα για Πρόληψη & Υγεία καθώς και να ευαισθητοποιήσουν τους αναγνώστες στην υιοθέτηση θετικών πρακτικών για ευεξία και ποιοτική ζωή!

Σχεδόν κάθε άρθρο πρόληψης μιλά για την ασφάλιση και τις ωφέλειες της, ενώ η εφημερίδα έχει ήδη την υποστήριξη των ασφαλιστικών εταιρειών, φιλοξενώντας στο τεύχος αυτό διαφημίσεις από την Interamerican, την Eurolife ERB και την AIG.

Ειλικρινής επιθυμία μας είναι η aλive, να φθάσει σε όλους όσους μπορούν να κερδίσουν από την ανάγνωσή της. Για τον λόγο αυτό, η εφημερίδα διανέμεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από το δίκτυο της  CITY PRESS και της FREE SUNDAY και κυκλοφορεί ηλεκτρονικά σε e-book μορφή μέσω της ιστοσελίδας www.alivemag.gr..

Ειδικότερα διανέμεται με στοχευμένες χειροδιανομές, μέσω του συγκοινωνιακού δικτύου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μέσα από σημεία αναψυχής.

Η εφημερίδα είναι ιδιοκτησία της ETHOS MEDIA A.E., εκδότριας εταιρίας των περιοδικών  ΧΡΗΜΑ , Insurance World , Pharma&Health Business, της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ WEEK και της Free Press εφημερίδας ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΑΙ.

Για να διαβάσετε σε μορφή e-book την aλive ασφαλίζομαι πατήστε ΕΔΩ!