Bupa και AIG ενώνουν τις δυνάμεις τους στην ταξιδιωτική ασφάλιση

Τη συνεργασία τους στο κομμάτι των ταξιδιωτικών ασφαλίσεων ανακοίνωσαν οι εταιρείες Bupa και AIG στη Βρετανία. Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν μια νέα σειρά ασφαλιστικών προγραμμάτων. Επίσης συμφώνησαν να δημιουργήσουν και άλλα προϊόντα μέσα στην επόμενη διετία, όπως τα corporate business, για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και ατομικά προγράμματα.

Οι πάροχοι θα αναπτύξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για την ασφάλιση επιχειρήσεων, τις μικρομεσαίες επιχειρήσει και άλλους τομείς τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Tony Wood, διευθυντής πωλήσεων για τη χρηματοδότηση της Bupa Health, δήλωσε: «Πρόκειται για μια συναρπαστική εξέλιξη και θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε ένα ευρύτερο φάσμα των προϊόντων, που θα απευθύνονται σε περισσότερους πελάτες. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία είναι επίσης καλή είδηση για τους μεσάζοντες, βοηθώντας τους να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, καθώς και τη δική μας».

Ο Michel Faucher, επικεφαλής του κλάδου ατυχημάτων και υγείας της AIG U.K., πρόσθεσε: «Μέσα από αυτήν την πρωτοποριακή συμφωνία, η AIG μπορεί να επεκταθεί στην αγορά της ταξιδιωτικής ασφάλισης».