Οκτώ χρόνια συνεργασίας της Vester με το i-View

Η Vester Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. συνεργάζεται οκτώ χρόνια με την εταιρία Softwhere εξασφαλίζοντας ιδιαίτερες υπηρεσίες μέσω του λογισμικού i-View. Όλοι οι τομείς με τους οποίους δραστηριοποιείται καλύπτονται πλήρως.

Ο κ. Ευάγγελος Κατσίκας, Δ/νων Σύμβουλος της Vester A.E. υπογράφοντας την συνέχεια της συνεργασίας με την Softwhere, για ακόμα ένα έτος δήλωσε:

«H εταιρεία μας επιθυμούσε να εκσυγχρονίσει την λειτουργία της, προκειμένου να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της.
Στόχος της ήταν να δημιουργήσει ένα υψηλό επίπεδο επικοινωνίας τόσο ενδοεταιρικά, όσο και με τους πελάτες και συνεργάτες της. 

Σημαντικό για την διοίκηση της εταιρείας, ήταν να κρατήσει σε χαμηλό επίπεδο τα κόστη και να επιτύχει υψηλά επίπεδα ενημέρωσης, όσον αφορά στο λογισμικό της. Είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι χρειαζόμασταν ένα ολοκληρωμένο λογισμικό, που θα μπορούσε να καλύψει τις υφιστάμενες ανάγκες της και ταυτόχρονα θα μπορούσε να επεκταθεί, ώστε να καλύψει και τις μελλοντικές. 

Μετά από έρευνα αγοράς που πραγματοποιήσαμε, καταλήξαμε στο λογισμικό της Softwhere με την οποία και συνεργαζόμαστε οκτώ χρόνια, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα i-View , που ενοποιεί σε μία πλατφόρμα όλες τις ασφαλιστικές εργασίες».

H Softwhere με το λογισμικό i-View έχει βραβευτεί ως εταιρία με τον τίτλο «i-View καινοτόμος εφαρμογή». Είναι πιστοποιημένη από την Microsoft Ιρλανδίας, κατέχει το competency Microsoft Business Solutions και την εξειδίκευση  Microsoft Small Business Specialist . To προσωπικό της κατέχει την πιστοποίηση για το Microsoft Dynamics CRM σε όλους τους τομείς Application, Customization, Installation.

Eίναι εξειδικευμένη σε υπηρεσίες στο Cloud, είναι η μόνη στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης ως Cloud Accelerate η Microsoft αναφέρει για όσους είναι Cloud Accelerate όπως η Softwhere: Οι συνεργάτες με αυτό το σήμα είναι ειδικοί στη σχεδίαση, ανάπτυξη και προσαρμογή προϊόντων και υπηρεσιών βασισμένων στο web. Έχουν αποδείξει την αξία τους ως ειδικοί στην παροχή αναπτυγμένων λύσεων cloud-computing για να βοηθήσουν τους πελάτες να ελαττώσουν τα γενικά έξοδα.