Δωρεάν eBook «Λύσεις στη Διαχείριση του Ασφαλιστικού Πρακτορείου»

Το νέο ebook με τίτλο «Λύσεις στη Διαχείριση του Ασφαλιστικου Πρακτορείου» από το Insurance Manager είναι διαθέσιμο online εδώ και λίγες ημέρες και μάλιστα εντελώς δωρεάν.  Μια σειρά από σημαντικές πρακτικές λύσεις γραμμένες απλά.

Στο εν λόγω ebook μπορούμε να δούμε πως πραγματοποιούνται μέσα από ένα μοντέρνο πρόγραμμα διαχείρισης ασφαλιστικού πρακτορείου απλές πράξεις όπως… π.χ. αλλαγές σε υπάρχοντα συμβόλαια κλπ. 

Βλέπουμε επίσης πόσο εύκολα μπορούν να εκτελεστούν πράξεις και διαδικασίες που θεωρούνται περισσότερο σύνθετες και πραγματικά «λύνουν τα χέρια» του χρήστη. 

Διαβάστε το…μοιραστείτε το και πείτε μας τις εντυπώσεις σας.  Καντε ΚΛΙΚ εδώ για να το κατεβάσετε δωρεάν
Όπως έχουμε ξανατονίσει το Insurance Manager έχει σχεδιαστεί μαζί με ασφαλιστικούς συμβούλους, προκειμένου να είναι εύχρηστο και πρακτικό παρέχοντας όλες τις λύσεις που χρειάζεται ο σύγχρονος και απαιτητικός επαγγελματίας, ακόμα και αν αυτός δεν έχει γνώσεις πληροφορικής. 

Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Insurance Manager (Tηλ. 210 6756 008) για την οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη χρήση του προγράμματος ασφαλιστικού πρακτορείου.