Νέες προκλήσεις και νέοι θεσμοί στη νομική προστασία

Το σημαντικό ρόλο που έχει η ασφάλιση της νομικής προστασίας στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου θα συζητήσουν εκπρόσωποι της πολιτείας, της ασφαλιστικής αγοράς και της διαμεσολάβησης σε εκδήλωση της ΕΑΕΕ με θέμα «Νέες προκλήσεις, νέοι θεσμοί», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Ιουλίου, στις πέντε το απόγευμα στο ξενοδοχείο King George.

Όπως δήλωσε στο iw η πρόεδρος της Επιτροπής Νομικής Προστασίας, κα Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, στόχος είναι να αναδειχθούν τα οφέλη της ασφάλισης της νομικής προστασίας και η προστιθέμενη αξία που έχει ως κάλυψη για τους ασφαλισμένους.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο κ. Ν. Κανελλόπουλος, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο οποίος θα αναφερθεί στο νέο νομικό πλαίσιο, ο Συνήγορος του Καταναλωτή, κ. Ε. Ζερβέας, ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κα Α. Σαρρηγεωργίου, η πρόεδρος της Επιτροπής Νομικής Προστασίας, κα Ν. Σταυρογιάννη, η πρόεδρος της ΕΑΔΕ, κα Ε. Γρυπάρη, ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γ. Καραβίας κ.α.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*