Η Ευρωπαϊκή Πίστη εγκαινιάζει νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης

Σε νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (e-learning platform) προχωρά η Ευρωπαϊκή Πίστη, μετά την επιτυχημένη εφαρμογή της υφιστάμενης, ήδη από το 2007.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης που δημιουργήθηκε από το Τμήμα Εκπαίδευσης της Εταιρίας, το οποίο διαθέτει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για τη διαχείριση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η νέα πλατφόρμα διαθέτει ψηφιακή βιβλιοθήκη με υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο έχει δημιουργηθεί  με βάση τις αρχές της παιδαγωγικής και του εκπαιδευτικού σχεδιασμού για e-learning, επιτρέποντας στο χρήστη να αλληλεπιδρά άμεσα με το εκπαιδευτικό υλικό.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη θα επεκτείνει τη χρήση της νέας πλατφόρμας πέραν του δικτύου των 3.500 και πλέον Συνεργατών της, στο Διοικητικό προσωπικό αλλά και στο προσωπικό των θυγατρικών της.

Στρατηγική επιλογή του Τμήματος Εκπαίδευσης είναι, μέσω της νέας πλατφόρμας, να δοθεί έμφαση στην πιστοποιημένη εκπαίδευση, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην εκπαίδευση για τα πιστοποιητικά της Τ.τ.Ε και στο θεσμό της τακτικής επανεκπαίδευσης.