aλive: Νέα μηνιαία εφημερίδα για την υγεία και την ευζωία!

Στις 18 Ιουνίου κυκλοφορεί για πρώτη φορά η νέα free press εφημερίδα aλive που ασχολείται αποκλειστικά με ζητήματα πρόληψης, υγείας και αποφυγής ατυχημάτων. Στόχος της είναι, να ευαισθητοποιήσει τους αναγνώστες στην υιοθέτηση θετικών πρακτικών για την υγεία, την ευεξία και την ποιοτική ζωή. Απευθύνεται κυρίως σε άνδρες και γυναίκες 25-54 ετών, ενώ η εκτιμώμενη αναγνωσιμότητα αγγίζει τους 93.000 αναγνώστες το μήνα.

Η νέα free press εφημερίδα aλive ενημερώνει κάθε μήνα το κοινό για όλες τις σημαντικές ειδήσεις και τάσεις στους τομείς της διατήρησης της καλής υγείας. Παρέχει συμβουλές και πληροφορίες για την υγεία, τη διατροφή και τη διατήρηση του σώματος και του πνεύματος σε θετική ετοιμότητα απέναντι σε όλες τις δραστηριότητες και απαιτήσεις της καθημερινής ζωής. Κάνει γνωστές τις πρωτοβουλίες των διεθνών και εγχώριων οργανισμών για όλα τα θέματα πρόληψης και προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας.

Προειδοποιεί για τους κινδύνους ατυχημάτων στις καθημερινές μας δραστηριότητες και συμβουλεύει για τους τρόπους αποφυγής τους. Παράλληλα, ενημερώνει για τις δυνατότητες αποτελεσματικής ασφαλιστικής κάλυψης προστασίας της υγείας και αντιμετώπισης των προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν στο ευαίσθητο αυτό αγαθό ζωής. Τέλος, φέρνει τους ειδικούς κοντά στον αναγνώστη με τρόπο κατανοητό και θετικό.  

Η εφημερίδα σχεδιάστηκε για να λειτουργεί συμπληρωματικά με το δικτυακό τόπο alivemag.gr (υπό κατασκευή). Στο δικτυακό τόπο οι χρήστες θα μπορούν να αναζητούν άρθρα ανά κατηγορία θεμάτων και σχετικότητα, καθώς επίσης και να διαβάζουν την εφημερίδα aλive σε μορφή e-book, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε μια διαρκή πηγή ενημέρωσης για την προστασία της ζωής και της υγείας τους.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ – ΔΙΑΝΟΜΗ
Η εφημερίδα κυκλοφορεί στις 15 Ιουνίου 2013 και διανέμεται πανελλαδικά σε 30.000 φύλλα από το δίκτυο της City Press και της Free Sunday. H διανομή πραγματοποιείται σε τρία κύματα ημερήσιας διάρκειας.

 Τα φύλλα της εφημερίδας aλive διανέμονται:

• 20% στοχευμένες χειροδιανομές

• 30% μέσω του συγκοινωνιακού δικτύου σε Αθήνα και

Θεσσαλονίκη, με έμφαση στο μετρό

• 50% μέσα από σημεία αναψυχής.

Το προσχέδιο του περιοδικού μπορείτε να δείτε εδώ

 
Για διαφημιστική προβολή της εταιρείας σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με  τους:    

-  κ. Γιώργο Μελιτσιώτη, Υπεύθυνος  Διαφήμισης,  Τ: 210 998 4908, melitsiotis.g@ethosmedia.eu&nb sp;

-  κa Λωρέττα Μπούρα, Υπεύθυνη Διαφήμισης, Τ: 210 998 4902, boura.l@ethosmedia.eu  

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το aλive μπορείτε να δείτε εδώ