H Maxima Insurance υποστηρικτής των αγώνων Muay Thai και Kick Boxing

Η Maxima Insurance υπήρξε βασικός χορηγός της διοργάνωσης West Glory Thai – Kick Boxing Interclub που συγκέντρωσε την αφρόκρεμα των αθλητών στα δυναμικά αθλήματα του Muay Thai και του Kick Boxing.

«Φιλοσοφία μας είναι να υλοποιούμε στην πράξη τις έννοιες “ασφάλεια” και “κάλυψη” που αποτελούν τον πυρήνα μιας σύγχρονης εταιρίας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
H Maxima Insurance υποστηρικτής των αγώνων Muay Thai και Kick Boxing
Τα δυναμικά αθλήματα απαιτούν υψηλή επίδειξη αντοχών και ικανοτήτων εκ μέρους των διαγωνιζομένων, συνδυάζοντας τη δράση με την ασφάλεια των αθλητών και βρίσκονται απόλυτα μέσα στη φιλοσοφία μας», δήλωσαν οι κκ. Γιάννης Αργυρόπουλος και Γρηγόρης Τούντας εκ μέρους της Maxima Insurance.

Η Maxima Insurance είναι μια σύγχρονη εταιρία που παρέχει tailor-made ασφαλιστικές υπηρεσίες και προϊόντα, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα του κλάδου των ασφαλίσεων.

Στην καινούργια της ιστοσελίδα www.maximainsurance.gr περιέχονται αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα στους κλάδους property, ζωής και ειδικά στις ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού, αστικής ευθύνης, τεχνικών ασφαλίσεων, μεταφορών, αυτοκινήτων και βιομηχανικών κινδύνων.