Πράσινο ανάβει για την Αγροτική Ασφαλιστική

– Κάθε πράγμα στον καιρό του και όπως όλα δείχνουν τώρα ήλθε και ο καιρός της Αγροτικής Ασφαλιστικής
 
– Τα πράγματα δείχνουν πώς η  πώληση της εταιρείας εισέρχεται σε περισσότερο ώριμο στάδιο οπότε και οι διαδικασίες τρέχουν σε εντονότερους ρυθμούς,.
 
– Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους πωλητές καθώς οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές σίγουρα-θεωρείται γνωστό- πώς θα κάνουν και αυτή αξιοποίηση της γενικότερης οικονομικής κατάστασης.
 
 - Δηλαδή όπως όλοι οι σωστοί διαπραγματευτές θα επιδιώξουν να πάρουν κοψοχρονιά την κορυφαία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία.
 
– Ωστόσο και οι πωλητές που επίσης σέβονται τον εαυτό τους και την φήμη που περιβάλλει την ασφαλιστική που έχουν στα “χέρια” τους δεν έχουν καμία διάθεση να ρίξουν το τίμημα για να προωθήσουν την διαδικασία πώλησης.
 
– Λέγεται από πληροφορίες ότι κάποιοι που εκδήλωσαν εξωθεσμικά το ενδιαφέρον τους μίλησαν για χαμηλά τιμήματα, που βέβαια δε μπορεί να έχουν κανένα αντίκρισμα.
 
– Οι αρμόδιοι της τράπεζας που ασχολούνται με την Αγροτική γνωρίζουν πώς η εταιρεία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τα οικονομικά της υπόσχονται πολλά.
 
– Λυπούνται σίγουρα που λόγω στρατηγικής του ομίλου δε μπορούν να αξιοποιήσουν την Αγροτική αλλά από την άλλη γνωρίζουν πώς μελλοντικά ακόμα και η καλύτερη εταιρεία να είναι θα αποτελέσει βαρίδι στην εφαρμογή της νομοθεσία για τον χρηματοπιστωτικό τομέα.
 
– Έτσι και απομένει να ασχοληθούν με τον σύμβουλο πώλησης, με την διαδικασία πώλησης και την αναζήτηση ενδιαφερόμενων. Ξένοι, έλληνες και μικτά σχήματα θα διαγκωνιστούν σε ένα αγώνα δρόμου για την απόκτηση της ασφαλιστικής εταιρείας.
 
– Δεν υπάρχουν προτεραιότητες ούτε μεροληψίες. Ξεκαθαρίστηκε παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν -λέγεται-  από γνωστούς και φίλους. Απομένει να ανάψει το πράσινο φως…