Ασφάλιση των οχημάτων του δήμου Αιγιαλείας

Προκηρύσσει πρόχειρο δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας : «Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων».

Ο προϋπολογισμός της προμήθειας είναι 56.000 (συμπεριλαμβανομένων όλων των επιβαρύνσεων) προκειμένου να γίνει η ασφάλιση όλων των αυτοκινήτων, οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Αιγιαλείας για χρονικό διάστημα ενός έτους από την λήξη της ασφάλειας κάθε οχήματος και ισχύει για τα οχήματα που λήγουν οι ασφάλειές τους μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο. Η σύμβαση μπορεί να παραταθεί για ακόμα
μία ή περισσότερες ασφαλιστικές περιόδους όπως ορίζει ο Νόμος.

Πηγή χρηματοδότησης είναι οι δημοτικές πιστώσεις του οικονομικού έτους 2013. Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται στο ποσό ίσο με το 2% του προϋπολογισμού ήτοι 1.120,00€ και θα κατατίθεται υπό μορφή γραμματίου του Π.Δ & Δ. ή του ΤΣΕΜΕΔΕ ή υπό μορφή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης τράπεζας.

Η εγγύηση πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον έξι μήνες από την ημερομηνία διενέργειας
του διαγωνισμού. Ο ενδιαφερόμενος, στου οποίου το όνομα θα γίνει η κατακύρωση του διαγωνισμού, υποχρεούται να καταθέσει κατά την υπογραφή της σύμβασης εγγύηση καλής εκτέλεσης, για ποσό ίσο με το 5% του συμβατικού προϋπολογισμού.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ότι ο διαγωνιζόμενος είναι πλήρως ενήμερος της διακήρυξης αυτής και αποδέχεται όλους τους όρους ανεπιφύλακτα. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού στη Τεχνική Υπηρεσία, Γραφείο Προμηθειών , 1ος όροφος που βρίσκεται στο Αίγιο και επί της οδού Αγ. Μελετίου 11, στις 3 Απριλίου 2013,
ημέρα Τετάρτη και από ώρα 11:00 .Τα τεύχη δημοπράτησης θα τα παραλάβουν από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου καταβάλλοντας το ποσό των πέντε(5) ευρώ στο Ταμείο του Δήμου.

Η παραλαβή των τευχών δημοπράτησης της μελέτης ή και τυχόν συμπληρωματικών στοιχείων μπορεί να γίνει μέχρι και την προηγούμενη ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, απευθυνόμενοι στο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Αιγιαλείας, Αγίου Μελετίου 11, 1ος όροφος, Αίγιο, Τ.Κ 25100, αρμόδιος υπάλληλος Δαβανέλλου Λαμπρινή, τηλέφωνα 26910 25555 & 26910 23914.

Η περίληψη διακήρυξης θα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ, σε ημερήσια εφημερίδα του Νομού και στο πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Αιγιαλείας. Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο.