Επιστροφή στον κλάδο υγείας και βλέψεις για μεγαλύτερη παραγωγή από την ING

Δυναμική επανεμφάνιση στον κλάδο υγείας πραγματοποιεί η ING Ελλάδος προωθώντας στην αγορά  σχετικό προϊόν με την ονομασία “orange cross” για το οποίο υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες ότι θα αναπτυχθεί δυναμικά.

Ηδη τα πρώτα δείγματα είναι θετικά καθώς το δίμηνο Ιανουαρίου Φεβρουαρίου προέκυψε ότι  πουλήθηκε περισσότερα από 3 χιλιάδες συμβόλαια με μέσο όρο απόκτησης τα περίπου 500 ευρώ, δημιουργώντας στους υπευθύνους την εντύπωση ότι μπορεί να συνεχιστούν οι πωλήσει με αυτό το ρυθμό οπότε και το προϊόν θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή ασφαλίστρων.
Την παρουσίαση του orange cross που είναι ετήσιο συμβόλαιο και ανανεώνεται,  πραγματοποίησε ο ισπανός CEO της εταιρείας κ. Luis Migael Gomez συνεπικουρούμενος από την γενική διευθύντρια πωλήσεων κα Σοφία Ρατσιάτου  και  τον γενικό διευθυντή Μαρκετινγκ κ. Μάνο Χειράκη.  Όπως αναφέρθηκε και από  τα τρία στελέχη η ING δε μπορούσε να πάει κόντρα στο ρεύμα, παρακολούθησε τις διεθνείς εξελίξεις και  γι΄ αυτό και πήρε την απόφαση να επανέλθει στον κλάδο προς το παρόν μόνο στην ελληνική αγορά. 

Αναφέρθηκε ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα «νέο προϊόν σημαντικά ανταγωνιστικό, δίνει πολλά πλεονεκτήματα στον κάτοχό του, «επιβραβεύει» με δωρεάν παροχές όσους ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής, και έχει καθαρούς όρους  σαφείς για τον κάτοχό του».

Η απόφαση της εταιρείας να επανέλθει στην υγεία ήταν αποτέλεσμα την προτίμησης που δείχνουν οι καταναλωτές στον κλάδο και στα προγράμματα αυτά. Τα στελέχη της ING αναφέρθηκαν και στην παραγωγή του 2012 που ανήλθε στα περίπου 306 εκατομμύρια ευρώ ενώ τονίστηκε πως η εταιρεία επέστρεψε πίσω στους ασφαλισμένους της περίπου 236 εκατομμύρια ευρώ (αποζημιώσεις). 

Οι προβλέψεις για την τρέχουσα χρήση είναι ακόμα υψηλότερες για την εταιρεία που θεωρεί ότι μπορεί να πάρει ακόμα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς παρά την γενικότερη κάμψη που παρατηρείται στην σύναψη νέων συμβολαίων.