Η International Life στηρίζει τον ασφαλιστικό κλάδο

Η International Life πιστή στην δέσμευσή της να εξελίσσει το επάγγελμα και τον θεσμό του ασφαλιστικού συμβούλου κατά τα πρότυπα διεθνών εκπαιδευτικών φορέων συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στα παγκόσμια Συνέδρια της GAMA International και του M.D.R.T.

Στα πλαίσια αυτά, η εταιρεία υποστήριξε την εκπαιδευτική ημερίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Σ.Α.Σ.) και1ο MDRT Seminar Practice Management & Sales Ideas.

Ειδικότερα, η International Life συμμετείχε και χορήγησε την εκπαιδευτική ημερίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Σ.Α.Σ.), η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2013, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Την εκδήλωση παρακολούθησαν 25 στελέχη του δικτύου πωλήσεων και των κεντρικών γραφείων της International Life, τα οποία είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις εξελίξεις της ελληνικής και διεθνούς ασφαλιστικής σκηνής. κ.κ. Δημοσθένης Συκοβάρης, Σοφία Ζερβουδάκη, Κωνσταντίνος Φλόκας   Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο κ. Athan Vorila, διακεκριμένο στέλεχος της GAMA International, CLU, CMFC, CLTC, ο οποίος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τη συμβολή του οργανισμού στην επαγγελματική εξέλιξη ενός manager. Κεντρικός παρουσιαστής της ημερίδας ήταν ο Διευθυντής Agency System & Εκπαίδευσης κ. Κλέαρχος Πεφάνιος που προλόγισε τον κ. Athan Vorila και συντόνισε panel, στο οποίο 5 κορυφαίοι Agency Managers της ασφαλιστικής αγοράς παρουσίασαν τις θέσεις τους αναφορικά με καίρια ζητήματα επιλογής και εκπαίδευσης νέων ασφαλιστικών συμβούλων. Ο κ. Πεφάνιος ενημέρωσε, επίσης, τους παρευρισκομένους για τα προσωπικά και επαγγελματικά οφέλη που υπόσχεται η συμμετοχή στα Συνέδρια της GAMA International.

Επίσης, η International Life υποστήριξε το 1ο MDRT Seminar Practice Management & Sales Ideas, το οποίο πραγματοποιήθηκε, στις 8 Φεβρουαρίου 2013, στο Ξενοδοχείο Metropolitan, παρουσία της απεσταλμένης του MDRT, καθώς και πάνω από 200 κορυφαίων στελεχών της αγοράς. 

Κατά τη διάρκεια του workshop, 7 ασφαλιστικοί σύμβουλοι μοιράστηκαν με τους παρευρισκομένους επιτυχημένες πρακτικές που έχουν εφαρμόσει στο επάγγελμά τους. Κομβικό ρόλο στην εκδήλωση είχαν 2 σημαντικοί συνεργάτες της International Life και δυναμικά στελέχη του MDRT: ο Country Chair του MDRT για την Ελλάδα κ. Δημοσθένης Συκοβάρης, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την ιεράρχηση αναγκών κατά διαδικασία πώλησης και ο Company Chair του MDRT για την International Life κ. Κωνσταντίνος Φλόκας, ο οποίος συντόνισε τη ροή των παρουσιάσεων.