EVIMA: Την απόφαση του ΣτΕ περιμένουν οι εργαζόμενοι

Στον αέρα βρίσκονται οι ασφαλισμένοι, οι εργαζόμενοι και  οι συνεργάτες της εταιρείας EVIMA της οποίας η άδεια ανακλήθηκε μετά από απόφαση της εποπτικής αρχής. Όπως αναφέρουν στο iw οι εργαζόμενοι της εταιρείας κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα, καθώς το Ειρηνοδικείο έκανε δεκτή την προσφυγή τους, προκειμένου η εταιρεία να ανοίξει και να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα τα οποία και άφησαν στο χώρο λόγω του αιφνίδιου της ανάκλησης της άδειας της EVIMA.  

Οι εργαζόμενοι επίσης περιμένουν άμεσα, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, την απάντηση για την προσφυγή που έχουν κάνει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου ζητούν την επαναλειτουργία της EVIMA, ενώ έχουν καταθέσει αίτηση «θεραπείας» και στη ΔΕΙΑ αλλά και στο υπουργείο Οικονομικών.

Στην εταιρεία εργάζονταν περίπου 200 άνθρωποι και συνεργάζονταν περίπου 1.300 ασφαλιστές εκ των οποίων το 60% είχε αποκλειστική συνεργασία με την EVIMA. Εργαζόμενοι, ασφαλιστές και ασφαλισμένοι θα πραγματοποιήσουν σήμερα στη μία το μεσημέρι εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την ΤτΕ.