Επιθεώρηση Φουφόπουλου: Παραγωγή μικρής ασφαλιστικής εταιρείας το 2012

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με πάνω από 400 στελέχη της επιθεώρησης, εκπροσώπους των ασφαλιστικών ενώσεων και της πολιτείας, δημοσιογράφους και πελάτες, ο κ. Γ. Φουφόπουλος παρουσίασε τα αποτελέσματα της Επιθεώρησης για το 2012.

Η παραγωγή της επιθεώρησης από 1,5 εκατ. ευρώ το 2012 έφτασε τα 6 εκατ. ευρώ το 2012. Το σύνολο του χαρτοφυλακίου ανήλθε από 30 σε 32 εκατ. ευρώ με διατηρησιμότητα της περιόδου 2004-2012 από 81% εως 87% και 96.000 ενεργά συμβόλαια.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες  της αγοράς η Επιθεώρηση Φουφόπουλου κατόρθωσε για άλλη μία φορά να πρωτεύσει με άνεση μεταξύ όλων των άλλων Επιθεωρήσεων, αναδεικνύοντας πέντε από τους οκτώ κορυφαίους ασφαλιστές της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Αυτό έγινε εφικτό λόγω της οξυδερκούς στρατηγικής του . Γ. Φουφόπουλου, ο οποίος παραμένει στην πρωτοπορία της ενημέρωσης για όλες τις σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, αλλά και χάρη στην σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και την πειθαρχία των συνεργατών του.

Ενδεικτικό είναι ότι το 2012 οι συνεργάτες του γραφείου έκλεισαν 45.000 επιχειρηματικές συναντήσεις με πελάτες, οι οποίες για να πραγματοποιηθούν απαίτησαν 180.000 ώρες εργασίας. Ως αποτέλεσμα το 75% των συνεργατών είχαν νέα παραγωγή μεγαλύτερη από 30.000 ευρώ, ο κορυφαίος συνεργάτης 135.000 ευρώ, ενώ οι πρώτοι οκτώ νέα παραγωγή 730.000 ευρώ.

Ο κ. Φουφόπουλος διάβασε το μήνυμα του προέδρου της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Δ. Δημόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι το 2013 θα αναδιαμορφωθεί ο χάρτης της ασφαλιστικής αγοράς  και διαβεβαίωσε ότι η Εθνική Ασφαλιστική χωρίς αμφιβολία θα παραμείνει ηγέτιδα δύναμη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Γ. Κατσουρίδης,  ευχαρίστησε τα στελέχη της Επιθεώρησης για τα αποτελέσματα και διαβεβαίωσε ότι η διαδικασία αναδιοργάνωσης της εταιρείας έχει ολοκληρωθεί, οπότε το 2013 τα αποτελέσματα της Εθνικής Ασφαλιστικής θα είναι τα καλύτερα των 120 ετών λειτουργίας της.

Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν οι κ.κ Στ. Κωνσταντάς, Γενικός Διευθυντής, Μ. Σωτηράκος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Ηρ. Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Κ. Σουλιώτης, Επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοπονήσου, Γ. Τζανής, Πρόεδρος του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης, Γ. Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του ΙΣΑ και Δ. Παλαιολόγος, πρώην πρόεδρος Εθνικής Ασφαλιστικής. 

Κατόπιν ακολούθησαν οι βραβεύσεις των συνεργατών της εταιρείας και γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πέρα όμως από τους αριθμούς, τις ομιλίες και τα τυπικά στοιχεία μίας εκδήλωσης κοπής πίτας, ανασκόπησης έτους και βραβεύσεων, η εκδήλωση της Επιθεώρησης Φουφόπουλου έγινε σε μία ατμόσφαιρα σύμπνοιας, χαράς και ευτυχίας, η οποία θύμιζε διευρυμένη οικογένεια.

Αυτού του είδους η παρακίνηση και συστράτευση δυνάμεων είναι ιδιαίτερα σπάνια και καταδεικνύουν, πέρα πάσης αμφιβολίας τα ηγετικά προσόντα του κ. Γ. Φουφόπουλου αλλά και αποτελούν εχέγγυο για μελλοντικές επιτυχίες τόσο δικές του όσο και των  συνεργατών του αλλά και της Εθνικής Ασφαλιστικής.