Εθνική Ασφαλιστική: Ασφαλιστικά προγράμματα για παιδιά

Στην Εθνική Ασφαλιστική πιστεύουμε ότι η αξία της ασφάλισης είναι για κάθε άνθρωπο πολύ σημαντική, πόσο μάλλον για ένα παιδί, το μέλλον του οποίου είναι το σημαντικότερο μέλημα των γονιών από τη στιγμή που θα έρθει στη ζωή. Τα Παιδικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, απευθύνονται στους γονείς και τους συγγενείς που επιθυμούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του παιδιού (τις σπουδές, τη στέγαση, την επαγγελματική δραστηριότητα, την φροντίδα της υγείας του), καλύπτοντας τις ανάγκες του στα διάφορα στάδια της ζωής του, αποτρέποντας έτσι τα  απρόβλεπτα γεγονότα να ανατρέψουν τους στόχους και τα όνειρά του.  

Η ηγετική θέση της Εθνικής Ασφαλιστικής στον κλάδο, η εμπειρία, η φερεγγυότητα, η αξιοπιστία και σιγουριά που αποπνέει το όνομά της, ως μέλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, εξασφαλίζουν ένα εγγυημένο κεφάλαιο για τα παιδιά  (καθώς και αύξηση της εγγυημένης αυτής παροχής, από τη συμμετοχή του προγράμματος σε τυχόν επιπλέον αποδόσεις) ακριβώς τη στιγμή που θα το έχουν ανάγκη. Εξάλλου, τα Παιδικά προγράμματα αποταμιευτικού χαρακτήρα της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχουν ευελιξία στην επιλογή της διάρκειας (με ελάχιστη τα 10 έτη), αλλά και στην επιλογή του επιθυμητού ύψους του ασφαλισμένου κεφαλαίου το οποίο θα λάβει το παιδί σίγουρα στη λήξη τους.  

Τα Παιδικά προγράμματα αποταμιευτικού χαρακτήρα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορούν να ενισχυθούν και με ουσιαστικές επιπρόσθετες παροχές εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική προστασία για το παιδί. Έτσι ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να ενσωματώσετε στο ασφαλιστήριο του παιδιού καλύψεις Νοσοκομειακής Περίθαλψης, Νοσοκομειακών Επιδομάτων, Προσωπικού Ατυχήματος, προστατεύοντας το παιδί από τις επιπτώσεις μιας ασθένειας ή ενός ατυχήματος. Επίσης, μπορείτε να εξασφαλίσετε την παροχή μηνιαίας οικονομικής ενίσχυσης του παιδιού σε περίπτωση Απώλειας Ζωής ή Διαρκούς Ολικής Ανικανότητας του Συμβαλλομένου. Τα Παιδικά αποταμιευτικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής εξασφαλίζουν την παροχή στη λήξη για το παιδί, ακόμα και σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της ασφάλισης συμβεί κάποιο ατυχές περιστατικό στο συμβαλλόμενο ενήλικα που έχει αναλάβει την πληρωμή των ασφαλίστρων (απώλεια ζωής ή διαρκής ολική ανικανότητα για εργασία). Στην περίπτωση αυτή η Εθνική Ασφαλιστική φροντίζει για την απρόσκοπτη συνέχιση του προγράμματος μέχρι τη λήξη του και την καταβολή των ασφαλίστρων.  

Επίσης, η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος διαθέτει νέα προγράμματα επενδυτικού και ασφαλιστικού χαρακτήρα, για την εξασφάλιση του παιδιού, τόσο μέσα από τα δίκτυα πωλήσεών της, όσο και μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας. Το νέο πρόγραμμα «ΕΦΑΠΑΞ Εθνικής» εξασφαλίζει για το παιδί σας ένα σημαντικό εφάπαξ ποσό για την κάλυψη των μελλοντικών αναγκών του, προσφέροντας μια εναλλακτική επενδυτική λύση (10ετούς διάρκειας) που παρέχει αφενός εγγυημένο κεφάλαιο και εξασφαλισμένη απόδοση στη λήξη του προγράμματος και αφετέρου ασφαλιστική κάλυψη ζωής. Ο σχεδιασμός του προγράμματος είναι τέτοιος ώστε σας εξασφαλίζει σε όλη τη διάρκειά του πλήθος πλεονεκτήματα, όπως:
• ασφαλιστική προστασία σε περίπτωση απώλειας ζωής από ασθένεια

• επιπλέον προστασία σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα

• ευελιξία μέσω της δυνατότητας μερικής ή ολικής ρευστοποίησης για άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή

• ενημέρωσή σας για την πορεία του προγράμματος. 

To πρόγραμμα, επενδύει σε ειδική προθεσμιακή κατάθεση της ΕΤΕ και προσφέρεται μέσα από συγκεκριμένες περιόδους προεγγραφών (η πρώτη από 21/1 έως 1/3).

Έτσι, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, μπορείτε να αισθάνεστε ότι έχετε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσατε για το μέλλον του παιδιού σας.