Νέο γραφείο agency της Interamerican

Ένα νέο Γραφείο Πωλήσεων πρόσθεσε στο δυναμικό του αποκλειστικού Δικτύου Διανομής η Interamerican, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο των πρώτη γραμμή προώθησης των ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών της.

Η Interamerican, με τη δημιουργία του νέου Γραφείου Πωλήσεων, υπογραμμίζει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δικτύου Agency στο πλαίσιο της πολυκαναλικής στρατηγικής της στη διανομή, όπου τα ανθρώπινα δίκτυα αποτελούν σταθερά την «αιχμή του δόρατος». Παράλληλα, η εταιρεία αποδεικνύει πως αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους ικανούς και πιστούς συνεργάτες της. Όπως δηλώνει ο κ. Γιάννης Καντώρος, γεν. διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας, «Η Interamerican συνεχίζει έμπρακτα να στηρίζει και να επενδύει στο Δίκτυο Agency. Το 2013 θα είναι μια χρονιά ανάπτυξης με στόχο τη δημιουργία νέων Γραφείων Πωλήσεων και την ενσωμάτωση νέων συνεργατών στο δυναμικό της εταιρείας».

Το νέο Γραφείο, του οποίου ηγείται ο Γιώργος Ταμβάκος, έμπειρο στέλεχος των πωλήσεων με 24ετή παρουσία στην Εταιρεία, έχει δυναμικό 25 Ασφαλιστικών Συμβούλων και ενός Unit Manager. Ο ίδιος θέτει ψηλά τον πήχη: «Θα επιδιώξουμε να παραμείνουμε παραγωγικά στις πρώτες θέσεις της εταιρείας και να αναπτύξουμε τις εργασίες και το δυναμικό μας, προσθέτοντας 3 νέους Unit Managers και 20 νέους συνεργάτες» τονίζει.