Interlife: Σημαντικός πυλώνας της Εταιρικής Διακυβέρνησης η ΕΚΕ

Τη δράση της στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παρουσιάζει στην έκθεση Εταιρικής Διακυβέρνησης 2012 η Interlife. Όπως αναφέρει «η Εταιρική Διακυβέρνηση αποτελεί ένα Σύστημα Αρχών βάσει του οποίου οργανώνεται, λειτουργεί και διοικείται η INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. με σκοπό και στόχο να διαφυλάσσονται και να ικανοποιούνται όλα τα έννομα συμφέροντα όσων συνδέονται με την Εταιρία στο πλαίσιο του Εταιρικού Συμφέροντος.
 
Οι Αρχές της Εταιρικής Διακυβέρνησης έχουν σαν στόχο να συμβάλλουν στη μακρόχρονη και ισόρροπη ανάπτυξη της εταιρίας, χωρίς να παύουν να αποτελούν οικειοθελείς δεσμεύσεις που συνεισφέρουν στη διατήρηση και βελτίωση της αξιοπιστίας της.
 
Η INTERLIFE όντας Κοινωνικά Υπεύθυνη, όχι μόνο συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις που επιβάλλουν οι νόμοι και οι θεσμοί αλλά, προχωρά εθελοντικά σε δράσεις και ενέργειες που τις υπερβαίνουν, πάντα σε σχέση με πελάτες, συνεργάτες, υπαλλήλους, μετόχους, προμηθευτές και γενικά με την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.
 
Επί της ουσίας, οι ενεργητικές ή παθητικές δράσεις της INTERLIFE στον τομέα της Κοινωνικής Ευθύνης, λειτουργούν ως επί πλέον έμμεση παροχή προς τους πολίτες και ως εκ τούτου δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση. Ο σύγχρονος καταναλωτής, αντιλαμβάνεται αν οι κοινωνικές δράσεις της επιχείρησης είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα ή
συνειδητή επιχειρησιακή στρατηγική.
 
Συνεπώς, η ΕΚΕ είναι σημαντικός πυλώνας στην σύγχρονη Εταιρική Διακυβέρνηση της INTERLIFE και δείγμα της ευαισθησίας της απέναντι στην Αγορά.