Συνεργασία Allianz Global Assistance και Iberia στην ταξιδιωτική ασφάλιση

Συμφωνία με την ισπανική αεροπορική εταιρεία Iberia υπέγραψε η Allianz Global Assistance για την παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η συμφωνία αφορά τη συνεργασία των δύο εταιρειών με στόχο την επέκταση της Allianz σε άλλες χώρες και τη διεύρυνση των εργασιών της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εταιρεία Iberia πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής, διαθέτοντας στόλο με 144 αεροσκάφη που πραγματοποιεί 700 πτήσεις την ημέρα σε 40 χώρες.

Ο Όμιλος Iberia ανήκει επίσης στην International Airlines Group, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους αερογραμμών παγκοσμίως.

Ο επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων στην Allianz Global Assistance πωλήσεων κ. Lee Taylor, δήλωσε πως «είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την ομάδα της Iberia στον τομέα της ταξιδιωτικής ασφάλισης για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στην εταιρεία σε άλλες χώρες. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με την Iberia στο μέλλον και να εντοπίσουμε νέες ευκαιρίες ούτως ώστε να αναπτύξουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας».

Επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων της Iberia, κ.  Víctor Moneo, από την πλευρά του δήλωσε ότι «από τη στιγμή που υπεγράφη για πρώτη φορά σύμβαση συνεργασίας με την Allianz Global  το 2006, η εταιρεία έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι είναι ο καλύτερος συνεργάτης για την on line παροχή ταξιδιωτικών ασφαλειών. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε και με την Allianz Global Assistance στο Ηνωμένο Βασίλειο».