Ασφάλιση των οχημάτων – μηχανημάτων του δήμου Αγρινίου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου διακηρύττει ότι εκτίθεται, ύστερα από την  αρίθμ.11/2013 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής, σε ανοικτή μειοδοτική δημοπρασία με έγγραφες και σφραγισμένες προσφορές «η ασφάλιση των οχημάτων – μηχανημάτων, ακίνητης περιουσίας και χορτοκοπτικών μηχανημάτων του Δήμου,  για χρονικό διάστημα 12 μηνών από 28-2-2013 το μεσημέρι(λήξη προηγούμενων ασφαλιστήριων συμβολαίων) έως και 28-2-2014» συνολικού  προϋπολογισμού  85.200,00 Ευρώ (με  τις επιβαρύνσεις).

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αγρινίου(οδός  Παλαμά και Μαβίλη 6,  στις 7-2-2013, ημέρα Πέμπτη  και ώρα έως 11:00 π.μ. (λήξη παραλαβής προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου .

Δεκτές στο διαγωνισμό γίνονται αναγνωρισμένες από το κράτος Ασφαλιστικές εταιρείες ή εξουσιοδοτημένα πρακτορεία  αυτών , που παρέχουν όλες τις προβλεπόμενες από το Νόμο εγγυήσεις καλής εκτέλεσης των υποχρεώσεων τους .

 Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό δύο τοις εκατό (2%) επί του συνολικού ποσού του προϋπολογισμού (με  τις επιβαρύνσεις) και για τις τρεις κατηγορίες ασφάλισης (οχήματα-μηχανήματα, ακίνητα, χορτοκοπτικά) ήτοι  1.704,00Ευρώ .

 Περισσότερες πληροφορίες καθώς και αντίγραφα της διακήρυξης , δίνονται από το Τμήμα Προμηθειών  του Δήμου Αγρινίου (οδός  Παλαμά και Μαβίλη 6- 3ος όροφος ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.