Η Ευρωπαϊκή Πίστη υποστηρικτής του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου «FootbALLabout»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α., στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Super League Ελλάδας, στηρίζει έμπρακτα άλλη μία ενέργεια, που αποσκοπεί στη αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. ήταν Επίσημος Υποστηρικτής του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου «FootbALLabout», που διοργανώθηκε με ευθύνη της Super League στις 23 και 24 Ιανουαρίου στο Divani Caravel.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου, μεταξύ άλλων, συμπεριλάμβανε θεματική ενότητα  που αφορούσε στην ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών.

Στη συγκεκριμένη ενότητα ο κ. Βασίλης Κανέλλος, Προϊστάμενος Ανάπτυξης Ομαδικών Ασφαλίσεων και Προσωπικών Ατυχημάτων ανέλυσε ένα καίριο θέμα, την κάλυψη των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, καθώς και το ρόλο της στην εξασφάλιση ενός υγιούς περιβάλλοντος για τους αθλητές του ποδοσφαίρου.

Στην ομιλία του ο κ. Κανέλλος, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η Ευρωπαϊκή Πίστη μέσω της συνεργασίας της με τις περισσότερες ιδιωτικές κλινικές σε ολόκληρη την Ελλάδα και με Διαγνωστικά Κέντρα πανελλαδικά, παρέχει στους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα άμεσης αντιμετώπισης και αποκατάστασης οποιουδήποτε ατυχήματος ή/και ασθένειας, τόσο για Πρωτοβάθμια όσο και για Δευτεροβάθμια περίθαλψη».