ΕΙΑΣ-LIMRA: Πρόγραμμα PDS 202

Δύο καταξιωμένοι οργανισμοί του ασφαλιστικού χώρου, το ΕΙΑΣ και ο διεθνής οργανισμός LIMRA International, προχωρώντας την ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία, που ξεκίνησαν εδώ και 2 χρόνια, για την εκπαίδευση των δικτύων πωλήσεων της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς, ανακοινώνουν την έναρξη του προγράμματος PDS 202 (PRODUCER DEVELOPMENT SERIES).   Κοινός στόχος αυτής της προσπάθειας είναι σε μια περίοδο κρίσης, όπως αυτή που ζούμε σήμερα, να προσφερθεί ουσιαστική εκπαίδευση και γνώση που αφενός θα υποστηρίξει και θα ενισχύσει τους  ανθρώπους της πρώτης γραμμής των πωλήσεων (διαμεσολαβητές) και αφετέρου θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη του Έλληνα Ασφαλισμένου. 

Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας  24 εκπαιδευτικών ωρών και  θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, στον 5ο όροφο τις ακόλουθες ημερομηνίες:
•    Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου: 09.00 – 15.45
•    Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου: 09.00 – 15.45
•    Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου: 09.00 – 15.45

 
Tί προσφέρει το Πρόγραμμα PDS 202:

•    Το PDS 202  είναι ένα πρόγραμμα που ο βασικός στόχος του είναι η δημιουργία ενός βιώσιμου και αποδοτικού επιχειρηματικού σχεδίου, βασισμένου στον στρατηγικό σχεδιασμό  και στις βασικές  αρχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

•    Το πρόγραμμα αναλύει την διαδικασία σχεδιασμού επιχειρηματικής και προσωπικής ανάπτυξης.

•    Εντοπίζει και καταγράφει έννοιες που σχετίζονται με τη δουλειά μας.

•    Περιγράφει την μεθοδολογία των τρόπων βελτίωσης των αποτελεσμάτων.

Το Σεμινάριο απευθύνεται:

Σε όλες τις κατηγορίες διαμεσολαβητών (μεσίτες, πράκτορες, συντονιστές, συμβούλους) με επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 2 χρόνων.
Τα θέματα διδασκαλίας του προγράμματος θα καλύψουν καταξιωμένοι, έμπειροι και ειδικευμένοι Εισηγητές Πιστοποιημένοι από τον εκπαιδευτικό οργανισμό LIMRA. 

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενότητες όπως:
     Βήματα δημιουργίας ενός επιχειρηματικού σχεδίου
     Προσδιορισμός των υποστηρικτών και των προσδοκιών τους
     Ανάλυση και αξιοποίηση με τον καλύτερο τρόπο των πόρων που υπάρχουν στη διάθεσή μας
     Δημιουργία ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος  για την άσκηση της επιχειρηματικής  δραστηριότητας
     Ρεαλιστικές οικονομικές προβλέψεις και λήψη ρεαλιστικών αποφάσεων / Logistic
     Διοικητικές αρχές
     Αντιμετώπιση των αλλαγών στο επιχειρηματικό  σχέδιο
     Ευθύνες για την επίτευξη των στόχων

Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει προκαταρκτική εργασία, θεματικές ασκήσεις, role plays έτσι ώστε να δίνεται, στους συμμετέχοντες, η δυνατότητα να εξοικειωθούν με το σχεδιασμό της επαγγελματικής τους ανάπτυξης.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) και κατόπιν παραλαβής των αιτήσεων συμμετοχής θα σας σταλούν ηλεκτρονικά επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα PDS 202.
Δικαίωμα Συμμετοχής:
•    200€  για τα μέλη του Ε.Ι.Α.Σ. και
•    250€  για τα μη μέλη.

•    Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το ανωτέρω σεμινάριο και έχουν ήδη παρακολουθήσει το PDS201 που οργάνωσε το ΕΙΑΣ, το δικαίωμα συμμετοχής διαμορφώνεται στα 150€.