Διαγωνισμός Πωλήσεων Μινέττα Life 2013

Τη Νέα Υόρκη ή το Μεγάλο Μήλο, την μητρόπολη του κόσμου, επέλεξε η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα να είναι ο νέος προορισμός των επιτυχημένων συνεργατών της στο διαγωνισμό πωλήσεων της Μινέττα Life για το 2013.

Μετά τους επιτυχημένους διαγωνισμούς πωλήσεων με έπαθλο τα ταξίδια στην Ισπανία, Πορτογαλία και στο Μόντε Κάρλο – Μιλάνο,  η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα ετοιμάζεται και πάλι να διοργανώσει ένα ακόμη ξεχωριστό ταξίδι για να ανταμείψει όλους τους συνεργάτες, που ξεχωρίζουν για την προσπάθεια τους να επιτύχουν τους παραγωγικούς τους στόχους.

Οι επιτυχόντες θα έχουν πραγματικά την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις γειτονιές του Μανχάταν, του Σόχο, της WallStreetκαι να νοιώσουν τον παλμό της Νέας Υόρκης, της πόλης με την υπέροχη αρχιτεκτονική, της παγκόσμιας κουλτούρας και του διεθνούς glam.

Ο διαγωνισμός πωλήσεων 2013 αφορά τους Πράκτορες, τους Μεσίτες Ασφαλίσεων και τους Ασφαλιστές του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας και έχει συνολική διάρκεια 12 μήνες, με ημερομηνία λήξης την 31η Δεκεμβρίου 2013.