Ετήσια Συνάντηση Στελεχών Πωλήσεων Agency System της International Life

Με εξαιρετική επιτυχία, ενθουσιασμό και όραμα για το 2013 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Συνάντηση Στελεχών Πωλήσεων (Agency & Unit Meeting) της International Life. Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς, από τις 13 έως και τις 15 Ιανουαρίου 2013, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα 110 στελέχη που την παρακολούθησαν.

Στη συνάντηση, την οποία συντόνισε ο Διευθυντής Agency System και Εκπαίδευσης κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος, ο Πρόεδρος της International Life ΑΕΑΖ και Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος καθώς και όλα τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη, τα στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων, και διοικητικά στελέχη νευραλγικών Διευθύνσεων και Τμημάτων της εταιρείας.
 
Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος, αναφέρθηκε στην  πορεία της ασφαλιστικής αγοράς και επεσήμανε τις αναδυόμενες ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα σε αυτή. 

Επίσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ανασκόπηση του 2012, να ενημερωθούν για τα εργαλεία και τις λύσεις πωλήσεων με τα οποία τους στηρίζει η International Life και να ενημερωθούν αναφορικά με σύγχρονες μεθόδους προβολής, εκπαίδευσης, στρατολόγησης και ανάπτυξης που εφαρμόζει η εταιρεία. 

Στη συνέχεια, όλοι μαζί έθεσαν τους στόχους τους για το 2013 τους οποίους και δεσμεύτηκαν να ξεπεράσουν.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε επίσης η επίσημη σελίδα του Δικτύου Πωλήσεων της International Life στο facebook ((https://www.facebook.com/#!/InternationalLifeSalesNetwork?fref=ts) με την οποία η εταιρεία πραγματοποιεί μια δυναμική είσοδο στον χώρο των social media και εγκαινιάζει μία νέα μορφή επικοινωνίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια χρονιά η Ετήσια Συνάντηση των Στελεχών Πωλήσεων εξελίχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. 

Με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση, με ενθουσιασμό και όραμα ανατρέξαμε στα σημαντικά δρώμενα του 2012 και μέσα από γόνιμο διάλογο, θέσαμε στέρεες βάσεις για τους στόχους του 2013. 

Τα κύρια σημεία του πλάνου πωλήσεων του 2013 είναι η επένδυση στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας (ενδογενής ανάπτυξη) και η εξέλιξη του δικτύου μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τους συνεργάτες μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την πολιτική κατάρτισης, προσφοράς κίνητρων και  στήριξής τους». 

Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας του Agency System. Οι συνεργάτες της International Life είχαν την ευκαιρία να εμπνευστούν, να διασκεδάσουν και να έρθουν πιο κοντά σε μια φιλική και παρακινητική ατμόσφαιρα .