H Ελληνικά Κελλάρια Οίνων στην έκθεση «Διονύσια 2013»»

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής οίνου, θα δώσει το «παρών» για μία ακόμα φορά στην μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση κρασιού της Ελλάδας «ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2013» και σας καλεί να την επισκεφτείτε για να δοκιμάσετε τα κρασιά της καθώς και τα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη.

Η πιο δημοφιλής και καταξιωμένη έκθεση κρασιού της χώρας, που χαρακτηρίζεται ως η μεταμοντέρνα εκδοχή της «Γιορτής του Κρασιού», θα πραγματοποιηθεί φέτος για 7η φορά στις 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών. 

Οι φίλοι του κρασιού, και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ενδεικτικά κρασιά της οινοποιίας . Πιο συγκεκριμένα, από τη σειρά Ποικιλιακά Λουλούδια και τη νέα σειρά Κύκνος και Calliga της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων. Επίσης, το κοινό μπορεί να γευτεί και τα κρασιά του οινοποιού Άγγελου Ρούβαλη, μεταξύ των οποίων και το ερυθρό κρασί παλαίωσης IANOS Cabernet Sauvignon βραβευμένο με Χρυσό μετάλλιο στην έκθεση Prowein 2012.

Οι επισκέπτες θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε σεμινάρια γευσιγνωσίας από τις 3 γνωστότερες σχολές οινογνωσίας της Αττικής δωρεάν.

Δεν θα λείπει φέτος όμως και το πρωτοποριακό στοιχείο από τα Διονύσια, καθώς, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνεται και πώληση επιλεγμένων εμφιαλωμένων οίνων, σε ειδικές τιμές, «οινοποιείου», χωρίς άμεση πληρωμή.

Το εισιτήριο της έκθεσης κοστίζει 10€ και ισχύει και για τις 3 ημέρες διεξαγωγής της(Παρασκευή 16:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή 11:00-20:00). Τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2013 πραγματοποιούνται και φέτος υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).