Νέο εταιρικό κατάστημα Carglass στην Κόρινθο

Το νέο εταιρικό της κατάστημα άνοιξε στην Κόρινθο η Carglass την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου.  

To κατάστημα άνοιξε σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Πατρών 49. Η Carglass® λειτουργεί στην ελληνική αγορά από τον Απρίλιο του 2001 και αποτελεί μέλος της πολυεθνικής εταιρείας Belron®, κατέχει δε ηγετική θέση διαθέτοντας πανελλαδικά  17 καταστήματα, κινητές μονάδες, αλλά και  86 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

 Η αποκλειστική μέθοδος επισκευής παρμπρίζ (με τη ρητίνη HPX3) και η τοποθέτηση γνήσιων κρυστάλλων ΟΕΜ είναι μόνο λίγα απ’ τα πλεονεκτήματα που η εταιρία προσφέρει στους πελάτες της. 

Τα προσεγμένα καταστήματα, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, το εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας (Αθήνα-Ν.Σμύρνη και Θεσσαλονίκη-Μοναστηρίου), η δυνατότητα εξυπηρέτησης με κινητές μονάδες στο χώρο του πελάτη  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και η γνησιότητα όλων των υλικών είναι τα στοιχεία που διατηρούν την Carglass® ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της.

 Το νέο εταιρικό κατάστημα στην Κόρινθο ενισχύει την άριστη συνεργασία της Carglass® με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών και εταιριών leasing, αφού οι πελάτες τους και συνεπώς, οι πελάτες της Carglass® στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλες τις υπηρεσίες της σε έναν καινούριο και πλήρως λειτουργικό χώρο.