Κοπή Πίτας του Γραφείου Πωλήσεων του κ. Μωυσή Μανουάχ

Στο πανέμορφο και κατάλευκο από το χιόνι Καρπενήσι, σε υψόμετρο 1.250μ., το Σάββατο  12 Ιανουαρίου 2013, μέσα σε κλίμα επιτυχίας και αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μοντάνα» η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γραφείου Πωλήσεων του κ. Μωυσή Μανουάχ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες από τα γραφεία της Λάρισας, της Κοζάνης, της Λαμίας και της Αθήνας.

Επίσης, παρευρέθησαν, η νέα Διευθύντρια Πωλήσεων Agency System και Υποστήριξης Δικτύων Διανομής κα Κατερίνα Αναγνώστου και ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Γιάννης Γεωργίου.

Ο κ. Μωυσής Μανουάχ πλαισιωμένος από τον Manager κ. Νικόλαο Μπλαντέμη και τους συνεργάτες του, σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Επίσης, συνεχάρη ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες του για τη συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων του 2012, αφού σε μια τόσο δύσκολη χρονιά  επετεύχθη αύξηση στις παραδόσεις Ζωής 27%. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι ακόμη πιο δημιουργική και αποδοτική!

Η κα Κατερίνα Αναγνώστου ευχαρίστησε και συνεχάρη τους συνεργάτες του κ. Μανουάχ για την ουσιαστική συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της Εταιρείας, πετυχαίνοντας  παράλληλα πολύ μεγάλο ποσοστό διατηρησιμότητας των συμβολαίων και κατατάσσοντας τη Διεύθυνσή του στην 3η θέση της Εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των Συνεργατών των
κ.κ. Γ. Λύτρα και Α. Τσιβούλη.