Συνάντηση Στρατηγικής του Γραφείου Πωλήσεων του Βασιλείου Μαγγίνα

Στα Καλάβρυτα, μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε, ενόψει της νέας παραγωγικής χρονιάς, το εργασιακό συνέδριο του γραφείου του πρώτου βοηθού συντονιστή σε νέα παραγωγή για το 2012, Βασίλη Μαγγίνα.

Στόχοι της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 22 Δεκεμβρίου 2012, ήταν η ανάλυση του παραγωγικού απολογισμού του 2012, η κατανόηση του ρόλου του Ασφαλιστικού Συμβούλου στο σημερινό εργασιακό περιβάλλον και η χάραξη της στρατηγικής πωλήσεων του Γραφείου για το 2013. Επιπλέον, στο πλαίσιο της γενικότερης εκπαίδευσης των Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, στη συνάντηση συμμετείχε και η εκπαιδεύτρια Β. Φλώρου, η οποία ανέπτυξε με τους Συνεργάτες του Γραφείου Μαγγίνα, τους τρόπους Αξιοποίησης της δημιουργικότητάς μας σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει. 

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκε εκδρομή στη Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν βόλτες στα γραφικά σοκάκια των Καλαβρύτων και της Ζαχλωρού.

Οι συνεργάτες  ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο, υποσχόμενοι να επαναλάβουν τη φετινή εξαιρετικά επιτυχημένη παραγωγικά χρονιά τους και το 2013.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής κ. Διαμαντής Χατζηστύλης, η Διευθύντρια Πωλήσεων του Agency System, κυρία  Κατερίνα Αναγνώστου, καθώς και ο Επιθεωρητής Πωλήσεων της ίδιας Διεύθυνσης κ. Ευστάθιος Γκίτικας.