Επιστρέφει με νέο πρόγραμμα η ING στον κλάδο ζωής

Στον κλάδο Υγείας επιστρέφει και πάλι η ING, λανσάροντας το πρώτο της προϊόν, με τίτλο Orange Cross, το οποίο προωθεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες των ασφαλισμένων  σε καλύψεις, αλλά και κάθε βαλάντιο.

Το Orange Cross ήδη διατίθεται στην αγορά και όπως τονίζει στο iw ο διευθυντής Marketing και banc assurance της εταιρείας, κ. Μάνος Χειράκης, ένα από τα βασικότερα ανταγωνιστικά ατού του προγράμματος είναι το συμβόλαιο που το συνοδεύει, το οποίο χαρακτηρίζει ως απόλυτα διαφανές και κατανοητό ώστε κάθε υποψήφιος ασφαλισμένος να είναι σε θέση αντιληφθεί τις παροχές που απολαμβάνει, τις προβλεπόμενες εξαιρέσεις, το κόστος, αλλά και τις αποζημιώσεις τις οποίες θα λαμβάνει εφόσον κάνει χρήση του προϊόντος.

Ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους η ING επέστρεψε στον κλάδο Υγείας ήταν η αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζουν τα προγράμματα της κατηγορίας μετά και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το οικονομικό αδιέξοδο του ΕΟΠΥΥ, την απαξίωση των Ασφαλιστικών Ταμείων και το υποβαθμισμένο επίπεδο παροχών Υγείας από τα δημόσια νοσοκομεία
Σημειώνεται ότι το Orange Cross της ING συγκαταλέγεται στην κατηγορία των ετησίως ανανεούμενων προγραμμάτων του κλάδου Υγείας.

Στο μεταξύ, πηγές της εταιρείας, σχολιάζοντας την περυσινή χρήση τονίζουν ότι έκλεισε με το agency system να αυξάνει τη νέα του παραγωγή κατά 35% έναντι του 2011, και τα προγράμματα νέας γενιάς (unit linked) και ειδικότερα τα Single Premium Silver και Single Premium Diamond να εισφέρουν το 2012 πωλήσεις περί τα 72 εκατ. ευρώ.
Θετική εικόνα παρουσίασε πέρυσι και η παραγωγή που εξασφάλισε η ING από την Τράπεζα Πειραιώς, όπου τα προγράμματα banc  assurance με τη μεγαλύτερη ζήτηση ήταν τα συνταξιοδοτικά και όσα απευθύνονται στα παιδικά.