«Προσιτή δικαιοσύνη για όλους»

Απαραίτητη περισσότερο από ποτέ έχει γίνει η ασφάλιση Νομικής Προστασίας σήμερα που οι πολίτες  βρίσκονται αντιμέτωποι με την συρρίκνωση των εισοδημάτων τους και την μείωση της αγοραστικής τους δύναμης. Την περιουσία τους, δεν  μπορούν όπως στο παρελθόν να την αντικαταστήσουν. Τα διαθέσιμα είτε δεν υπάρχουν είτε είναι ελάχιστα.  Έτσι και η ανάγκη να διαφυλαχθούν τα κεκτημένα, τα όσα περιουσιακά στοιχεία έχει αποκτήσει  ο καθένας,  είναι  μεγάλη.   Αυτό προσφέρει η D.A.S. Hellas. Εύκολη και οικονομικά προσιτή  πρόσβαση στην δικαιοσύνη για τον καθένα. Δίνει το  προνόμιο σε κάθε πολίτη να μπορεί  να προστατεύσει  τα όσα έχει.

Καλύψεις

Μέσα από μια σειρά ολοκληρωμένων προγραμμάτων η D.A.S.  διαθέτει  τα συμβόλαια νομικής προστασίας που προσφέρουν  αποτελεσματική υποστήριξη στους κατόχους τους.  Επιχειρήσεις, επαγγελματίες, νοικοκυριά μέσω των συμβολαίων της D.A.S. μπορούν να αισθάνονται την ασφάλεια ότι έχουν δίπλα τους νομική υποστήριξη όποτε την χρειαστούν και έτσι να είναι βέβαιοι ότι μπορούν να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Μερικά από τα προγράμματα που διαθέτει σήμερα η D.A.S. είναι :ð     Η Επαγγελματική Νομική Προστασία που αφορά επιχειρήσεις. Προσφέρει καλύψεις όπως διεκδίκηση ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων (από τιμολόγια, επιταγές, συναλλαγματικές), υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια, εργατικές και μισθωτικές διαφορές κ.α.
• Η Οικογενειακή Νομική Προστασία αφορά συζύγους, παιδιά και ανιόντες και τους καλύπτει για διεκδικήσεις αποζημιώσεων, εργασιακές και μισθωτικές διαφορές, διαφορές από συναλλαγές (αγορά ελαττωματικών προϊόντων, διαφορές με τράπεζες, αθέτηση συμφωνιών κ.λπ.), διαφορές από ασφαλιστήρια συμβόλαια κ.λπ.
• Επιπροσθέτως υπάρχουν πάντα προγράμματα Νομικής Προστασίας που αφορούν ιδιοκτήτες οχημάτων, εκμισθωτές ακινήτων, σκάφη αναψυχής διαχειριστές πολυκατοικιών , ομαδικής ασφάλισης προσωπικού επιχειρήσεων, ένστολων, μελών σωματείων κ.λπ.

Επίσης η D.A.S. Hellas δημιουργεί και νέα συμβόλαια νομικής προστασίας καθώς καταγράφει την εξέλιξη των αναγκών οπότε και παρέχει προγράμματα  που καλύπτουν αυτές τις νέες απαιτήσεις των πολιτών.  Η κατάρτιση νέων προγραμμάτων, η υποστήριξή τους και η παροχή υψηλών υπηρεσιών αποτελούν  προτεραιότητα της εταιρείας, και  μέσω αυτών των στοιχείων η εταιρεία αναμένει να κερδίσει μεγάλος μέρος από το άνοιγμα της ελληνικής αγοράς στον κλάδο νομικής προστασίας στον οποίο σήμερα υπολείπεται έναντι των άλλων χωρών.  Ένα είναι σίγουρο ότι υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης της αγοράς καθώς στις άλλες ευρωπαϊκές  χώρες ο κλάδος της νομικής προστασίας είναι πολύ περισσότερο διαδεδομένος.  Εμείς  δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Η  D.A.S. – Hellas, ως θυγατρική της κορυφαίας στον κλάδο πολυεθνικής, έχει την τεχνογνωσία  να καταρτίζει  ασφαλιστικά προγράμματα νομικής προστασίας  που ανοίγουν στους πολίτες (καταναλωτές, νοικοκυριά, οικογένειες, επιχειρήσεις, επαγγελματίες ) το δρόμο προς τη δικαιοσύνη. «Προσιτή δικαιοσύνη για όλους» την ώρα που την χρειάζεται ο κάθε πολίτης είναι το ασφαλιστικό προϊόν που προσφέρουμε.  Γι΄ αυτό και κατέχουμε ηγετική θέση στην εθνική και παγκόσμια αγορά. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε στους πελάτες μας παλιούς & νέους την πληρέστερη, άμεση, ξεχωριστή και κυρίως στοχευμένη και σε προσιτή τιμή νομική υποστήριξη.