Interamerican: Θα προσεγγίσει το ορόσημο των 500 εκατ. ευρώ η παραγωγή το 2024

Την εκτίμηση ότι, η συνολική παραγωγή της Interamerican θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. Ευρώ το 2024 έχουν πολλά στελέχη του ομίλου μετά το τέλος του γ’ τριμήνου.

Η αύξηση παραγωγή μέχρι σήμερα απ΄την αρχή του χρόνου ήταν περίπου 50 εκατ. ευρώ ενώ σημαντική άνοδο καταγράφεται και στη νέα παραγωγή.

Τις εκτιμήσεις αυτές έκαναν κατά την διάρκεια του ταξιδιού της Interamerican και Anytime στη Β. Ιταλία και Ελβετία που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γ. Καντώρος αναφερόμενους στους στόχους της Interamerican, δήλωσε στο IW ότι η εταιρεία καταγράφει σε όλους τους κλάδους κερδοφορία μέχρι το τέλος του γ’ τριμήνου. “Ο στόχος μας είναι να είμαστε κερδοφόροι σε όλους τους κλάδους, ανεξάρτητα από την πορεία της παραγωγής”

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, μιλώντας στους συνεργάτες της εταιρείας τόνισε τις νέες εξελίξεις που διαμορφώνονται στην ασφαλιστική αγορά και στις Γενικές Ασφαλίσεις, το πως κινείται ο κλάδος αυτοκινήτου στην Ελλάδα και ο τιμολογιακός ανταγωνισμός αλλά έκανε και μία αναφορά στην πορεία των ομαδικών ασφαλίσεων (ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια της Interamerican) μέσα από το πρίσμα της νέας νομοθεσίας αλλά και της κοινοτικής Οδηγίας σχετικά με τις προμήθειες στον κλάδο.