Κοινωνική προσφορά από την Interlife

Με κίνητρο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο στην περίοδο των Χριστουγέννων και με την συμμετοχή του Δικτύου συνεργατών της,  η Interlife Ασφαλιστική αποφάσισε να προσφέρει 0,20 λεπτά για κάθε νέο Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο που θα εκδίδεται από την Εταιρία όλο τον μήνα Δεκέμβριο.

Η πρωτοβουλία αυτή συντάσσεται στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων της κοινωνίας που πλήττονται ιδιαίτερα από την Οικονομική Κρίση, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Προσφέρω Αλλιώς» που υλοποιεί.

Επιπλέον η Interlife εστιάζει το μήνα Δεκέμβριο στο  Πρόγραμμα Ενίσχυσης Κοινωνικών Παντοπωλείων με άξονα συνεργασίας Δημοτικούς αλλα και Δημόσιους Φορείς.

Συγκεκριμένα η εταιρία για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο εξάμηνο, προμήθευσε  ένα τόνο τρόφιμα που διατέθηκαν σε πέντε Κοινωνικά Παντοπωλεία τόσο για διανομή στους ενδιαφερομένους όσο και για την κάλυψη αναγκών προετοιμασίας συσσιτίων.
Αποδέκτες της προσφοράς ήταν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς για το ημερήσιο συσσίτιο 120 ατόμων, ο Δήμος Συκεών & Νεαπόλεως για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που διαθέτει, η Ιερά Μητρόπολη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως για το ημερήσιο συσσίτιο 350 ατόμων στον Εύοσμο, η Αστική Μ.Κ.Ε. Μ.Α.Ζ.Ι. για τις 1.200 οικογένειες που στηρίζει σε εβδομαδιαία βάση και ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής για το Κοινωνικό του Παντοπωλείο.