Για δεύτερη χρονιά η International Life στην προεδρία του MDRT Ελλάδος

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, o ασφαλιστικός σύμβουλος της International Life κ. Δημοσθένης Συκοβάρης συνεχίζει τη θητεία του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας του Οργανισμού M.D.R.T. για την Ελλάδα (Country Chair for Greek Membership Communications Committee – MCC MDRT).  Ο κ. Συκοβάρης έχει συμπληρώσει ήδη 1 χρόνο θητείας. Η ανανέωση της θητείας του ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο 2012 και έχει ετήσια διάρκεια. 

Ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης, διακεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος του Ομίλου International Life από το 1992, εργάζεται στο Γραφείο της Χαλκίδας και ανήκει στο Agency του κ. Χρήστου Γαληρόπουλου της Επιθεώρησης του κ. Στράτου Ξανθόπουλου. Είναι 6 χρόνια μέλος του M.D.R.T. και παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα Παγκόσμια Συνέδρια M.D.R.T. Στο παρελθόν έχει διατελέσει εκπρόσωπος της International Life στην Ελληνική Επιτροπή Επικοινωνίας του M.D.R.T. από το 2007 έως το 2010 καθώς και  μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου M.D.R.T. Europe ClassiQ.

Το MDRT είναι ο θεσμός των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων σε όλο τον κόσμο και έχει βασικό μέλημα την ανάδειξη του ασφαλιστικού επαγγέλματος με πολλαπλά οφέλη για τα μέλη του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος  του Ομίλου International Life κ. Γιάννης Μπράβος δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας ότι ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή του M.D.R.T. Ελλάδος, στη θέση του Country Chair. Ο κ. Συκοβάρης τον πρώτο χρόνο της θητείας του επέδειξε σημαντικό έργο και είμαστε σίγουροι ότι και αυτό το χρόνο θα ασκήσει τα καθήκοντά του με συνέπεια και επιτυχία συμβάλλοντας στην διάχυση των ιδεών του M.D.R.T.. Θεωρούμε το γεγονός αυτό μια ακόμη επιτυχία και αναγνώριση για την International Life.  Η Διοίκηση της Εταιρείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον κ. Συκοβάρη».