Συνεργασία ΣΥΑΕ με τον Όμιλο «COORDINATORS Π&Ε ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ»

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ  για τα μέλη του ΣΥΑΕ & των συλλόγων της ΟΑΣΕ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΥΑΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει για την βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου των ασφαλιστικών υπαλλήλων, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό και Συμβουλευτικό Όμιλο «COORDINATORS Group Π&Ε ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ» εξασφάλισε για τα μέλη του και για τα μέλη των Συλλόγων της ΟΑΣΕ, τον Ένα Χρόνο Δωρεάν Δίδακτρα, στο Μοναδικό Διετές Αναγνωρισμένο Κρατικό Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών, με τίτλο:

¨Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών¨

του Υπουργείου Παιδείας, που υλοποιείται από τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Ασφαλιστικών Εργασιών Ι. (ΣΑ)ΕΚ COORDINATORS.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι Ασφαλιστικοί Υπάλληλοι, κάτοχοι του τίτλου της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ασφαλιστικών Σπουδών, Ι. (ΣΑ)ΕΚ COORDINATORS έχουν, α) την δυνατότητα να αυξήσουν το μισθό τους σε ποσοστό 8% ή 10% με βάση την ισχύουσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, β) να δώσουν κατατακτήριες εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΕΙ) όπως προβλέπεται από την νομοθεσία.

Οι Δηλώσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές έως την 20/09/2024, στο email: iekcoordinators@gmail.com ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα , 210-5734000 & 6948240490 & 6948240488. Από τις 29/09/2024 και έπειτα, θα διατεθούν υποτροφίες μόνο βάση διαθεσιμότητας.

Η συμμετοχή αφορά τα μέλη: του ΣΥΑΕ, των Συλλόγων της ΟΑΣΕ καθώς και Πρόσωπα των οικογενειών τους ή του κύκλου τους.

Επιπλέον, ο ΣΥΑΕ, εξασφάλισε 35% έκπτωση, στα υπόλοιπα προγράμματα του Ομίλου Coordinators. Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.ptyxio.gr και www.iekcoordinators.gr  για τα υπόλοιπα προγράμματα του Φορέα, καθώς και πληροφορίες για τα προνόμια των κατόχων των Τίτλων Σπουδών του φορέα της Ανώτερης Σχολής Ι. (ΣΑ)ΕΚ COORDINATORS