Συνεργασία της ΦΙΛΗΣGlass και της Personal Insurance

Η Personal Insurance Α.Ε.Γ.Α. και η ΦΙΛΗΣGlass® εγκαινίασαν από τις αρχές Νοεμβρίου μία νέα, στρατηγικής σημασίας συνεργασία. Στόχος των δύο εταιριών, είναι να προσφέρουν στον πελάτη εκείνο το είδος της εξυπηρέτησης  που  τον επιβραβεύει  για την επιλογή του.

Η Personal Insurance Α.Ε.Γ.Α. με τη νέα αυτή συνεργασία, συνεχίζει να προσφέρει την άμεση, ποιοτική αλλά και … προσωπική εξυπηρέτηση στους Πελάτες της, στην ασφάλιση της Θραύσης Κρυστάλλων, με υπηρεσίες που χάρις στις υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας της ΦΙΛΗΣGlass®, εναρμονίζονται πλήρως στις ποιοτικές απαιτήσεις της.

Το προφίλ της Personal Insurance Α.Ε.Γ.Α. ως Ασφαλιστική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων, επιχείρηση 3ης γενιάς, που δραστηριοποιείται σε όλους τους Γενικούς κλάδους Ζημιών, με τεχνογνωσία που στηρίζεται σε εμπειρία 70 ετών, είναι συμβατό με τη ΦΙΛΗΣGlass®, που είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης ελληνικής επιχείρησης στο χώρο των κρυστάλλων οχημάτων η οποία, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία της, τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από το κρύσταλλο, προσφέροντας υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης. 

Η Personal Insurance Α.Ε.Γ.Α, παρέχει πλήρη και πρωτοποριακή ασφαλιστική κάλυψη, σε -εκτός από τις μεγάλες και γνωστές βιομηχανικές & εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα- δεκάδες χιλιάδες Ασφαλισμένους της. Όσοι έχουν κάλυψη Θραύσης Κρυστάλλων και υποστούν ζημιά στο κρύσταλλο του αυτοκινήτου τους, μπορούν απευθείας να εξυπηρετούνται από το δίκτυο της ΦΙΛΗΣGlass®, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα Πανελλαδικής Κάλυψης, 24ωρης εξυπηρέτησης και κινητών Μονάδων.
Η ΦΙΛΗΣGlass® αναλαμβάνει το διακανονισμό της ζημιάς του Πελάτη της Personal Insurance Α.Ε.Γ.Α, απλοποιώντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η αποκατάσταση της ζημιάς, δεν γίνεται με χρήματα του Πελάτη και επίσκεψη του Πραγματογνώμονα.

Η ΦΙΛΗΣGlass®, μέσω των πλήρως εξοπλισμένων Κινητών Μονάδων της, αλλά και ενός ολοκληρωμένου Δικτύου Πανελλαδικής Κάλυψης, δεσμεύεται για την άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση, προσφέροντας την ποιότητα,  στην πραγματική  της τιμή !
Με τη συνεργασία των δύο εταιριών, εξασφαλίζεται για τον οδηγό, η ποιότητα και η ασφάλεια, καθώς του προσφέρονται Γνήσια Κρύσταλλα (ΟΕΜ) & υλικά ανώτερης ποιότητας, που επισφραγίζονται από παροχή Γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ’ όρου ζωής.