Συνδρομητικά και εκπτωτικά προγράμματα υγείας από την MetLife Alico

Η MetLife Alico προσφέρει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις μέσα από ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων προστασίας της Υγείας που σχεδιάζονται στα “μέτρα” των ασφαλισμένων της, εξασφαλίζοντας τόσο στους ίδιους, όσο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, την αποτελεσματική υποστήριξη που χρειάζονται σε μια δύσκολη στιγμή.

Στόχος της MetLife Alico είναι να μπορεί να ανταποκρίνεται απολύτως στο υψηλό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας που χαρακτηρίζει την Εταιρία διεθνώς. Ακολουθώντας πάντα μια συνετή πολιτική με διαχρονικό ορίζοντα, η MetLife Alico μεριμνά διαρκώς για την συνεχή βελτίωση και περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με τον αποτελεσματικότερο έλεγχο του κόστους, προς όφελος των ασφαλισμένων της.

Προς την κατεύθυνση αυτή, κατά τα τελευταία χρόνια η Εταιρία έχει επενδύσει σημαντικά στην εξέλιξη του συστήματος Υγείας ADVANCED BENEFIT CLUB, επιδιώκοντας λύσεις τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Το ADVANCED BENEFIT CLUB είναι ένα υψηλής ποιότητας Δίκτυο Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης διαθέσιμο στους ασφαλισμένους μας 365 ημέρες το χρόνο, όλο το 24ωρο, στο οποίο συμμετέχουν Ιατροί, Διαγνωστικά Κέντρα και Νοσοκομεία και το οποίο μεγιστοποιεί τα οφέλη που μπορούν να απολαμβάνουν από το Ασφαλιστικό τους πρόγραμμα Υγείας κερδίζοντας σε χρόνο, κόπο και χρήματα.

Τα συνδρομητικά/εκπτωτικά προγράμματα Υγείας της MetLife Alico έχουν πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για τους ασφαλισμένους της,  παρέχοντας καλύψεις οι οποίες κατά κανόνα δεν συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο των καλύψεων των κλασσικών προγραμμάτων υγείας, όπως τα Mediguard, Mediguard Plus και Mediplan.

Το MediCare είναι ένα σύστημα ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλη την Ελλάδα, που περιλαμβάνει εξετάσεις σε σύγχρονα Διαγνωστικά Κέντρα, δωρεάν επισκέψεις σε ευρύ δίκτυο ιατρών όλων των ειδικοτήτων, υποστήριξη τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης 24ωρης λειτουργίας, καθώς και πολλές ακόμα παροχές για την αποτελεσματική φροντίδα της υγείας.

Το My Dentist είναι ένα πρόγραμμα προνομιακών υπηρεσιών και εκπτωτικών τιμών σχετικά με την Οδοντιατρική Φροντίδα.

Τα δύο αυτά προγράμματα παρέχονται από όλα τα δίκτυα προώθησης της MetLife Alico.

Τέλος, το FirstCare είναι ένα συνδρομητικό πρόγραμμα παροχών το οποίο απευθύνεται ειδικά  σε ασφαλισμένους με Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης, καλύπτοντας ανάγκες που εξαιρούνται  από το κυρίως πρόγραμμα, όπως οδοντιατρική φροντίδα, διαθλαστικές επεμβάσεις, τεχνητή γονιμοποίηση, φυσιοθεραπείες, φροντίδα στο σπίτι, έκπτωση σε οπτικά είδη, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη. Οι παροχές αυτές είναι εκπτωτικές.

 
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι το εύρος και η ευελιξία των προγραμμάτων της MetLife Alico, καθώς και ο  σωστός σχεδιασμός τους, επιτρέπουν να συνδυαστούν ιδανικά μεταξύ τους, προσφέροντας στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να αξιοποιεί πλήρως όλες τις παροχές που έχει είτε από το ασφαλιστικό του ταμείο είτε από  ομαδική ασφάλιση, έτσι ώστε να επιτυγχάνει ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη στον τομέα «υγεία» με την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους/οφέλους.