MetLife Alico: Ετήσιο συνέδριο του κύκλου επιτυχημένων ασφαλιστών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Λίμνη Πλαστήρα το Ετήσιο Συνέδριο του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife Alico, στο οποίο παραβρέθηκαν οι κορυφαίοι συνεργάτες της Εταιρίας από ολόκληρη την Ελλάδα, μαζί με τις οικογένειές τους.

Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου, Head of Eastern & Southern Europe, MetLife, ο κ. Δ. Μαζαράκης, Γενικός Διευθυντής της MetLife Alico στην Ελλάδα, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Agency Director Ελλάδας, καθώς και άλλα στελέχη της Εταιρίας.

Οι εργασίες του Συνεδρίου εστίασαν σε θέματα Πωλήσεων, δίνοντας έμφαση στην επίτευξη ακόμη υψηλότερων επιδόσεων, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία μέσα από ομάδες εργασίας να ανταλλάξουν απόψεις με τους συναδέλφους τους σε θέματα σχετικά με το έργο τους.
 
Συζητήθηκαν, επίσης, τα μέχρι τώρα παραγωγικά αποτελέσματα και τέθηκαν οι προτεραιότητες για περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου υπηρεσιών, έτσι ώστε η Εταιρία να ανταποκρίνεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο στις πραγματικές ασφαλιστικές ανάγκες των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου είχε σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τη λίμνη Πλαστήρα και να περιηγηθούν στις πολλές ομορφιές που κρύβει η ευρύτερη περιοχή.
 
Η MetLife Alico έχει καθιερώσει τον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών εδώ και  3 δεκαετίες. Αποτελείται από επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους υψηλού επιπέδου, οι οποίοι με το έργο τους έχουν κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην Εταιρία, ενώ αναγνωρίζονται ευρύτερα και από ολόκληρη την Ελληνική ασφαλιστική αγορά.