Συμμετοχή της INTERLIFE σε Εκδήλωση της ΕΑΕΕ και του ΣΕΒΕ

Στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την Περιβαλλοντική Ευθύνη Επιχειρήσεων που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκπρόσωποι της Βιομηχανίας, της Ασφαλιστικής Αγοράς, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Την INTERLIFE Ασφαλιστική εκπροσώπησε στο πάνελ συζητήσεων ο Ευάγγελος Δρυμπέτας, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Εταιρίας, Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και Μέλος Συμβουλίου Διοίκησης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία της ασφάλισης περιβαλλοντικής ευθύνης και τον σημαντικό ρόλο της στη εξασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε απόσπασμα του Δελτίου Τύπου της ΕΑΕΕ:

«Η παρουσία όλων των εκπροσώπων στο πάνελ ήταν καίριας σημα- σίας, καθώς επέτρεψε τη διακλαδική προσέγγιση των κρίσιμων ζητημά- των περιβαλλοντικής ευθύνης και βιωσιμότητας. Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις και πρακτικές για την ελαχιστοποίηση των περι- βαλλοντικών κινδύνων, την ενίσχυ- ση της εταιρικής υπευθυνότητας και την αξία της ασφάλισης περιβαλλοντικής ευθύνης.

«Το πάνελ πυροδότησε ουσιαστικές συζητήσεις σχετικά με την περιβαλλοντική ευθύνη, τη βιωσιμότητα, τις τελευταίες εξελίξεις στην κανονιστική συμμόρφωση και τη διαχείριση περιβαλλοντικών κινδύνων και ανέδειξε την επείγουσα ανάγκη για συνεργατικές προσπάθειες για την προστασία του πλανήτη , ενισχύοντας τη δέσμευ- ση για ένα βιώσιμο μέλλον.

Από το INTERLIFE Magazine