Νέα κανάλια πληρωμής ασφαλίστρων από την Ευρώπη ΑΕΓΑ

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΕΓΑ στα πλαίσια της συνεχούς Αναβάθμισης των Υπηρεσιών της με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλιστηρίων συμβολαίων με τους κάτωθι εναλλακτικούς τρόπους :

1. Mέσω Ειδοποιητηρίου πληρωμής ΕΛΤΑ

Εφεξής για τα Συμβόλαια θα  προηγείται Προειδοποίηση με το ποσό των ασφαλίστρων και το χρονικό περιθώριο της πληρωμής.

2. Μέσω του Διατραπεζικού Συστήματος ΔΙΑΣ:

- Στα Δίκτυα εξυπηρέτησης της EUROBANK EFG
- Στα διαθέσιμα Δίκτυα Εξυπηρέτησης και άλλων Τραπεζών.
Δυνατοί τρόποι εξόφλησης που προσφέρουν οι Τράπεζες που έχουν ενταχθεί στο Διατραπεζικό Ηλεκτρονικό Σύστημα εξόφλησης είναι:
- Μέσω πάγιας εντολής με χρέωση του Τραπεζικού λογαριασμού.
- Μέσω πάγιας εντολής με χρέωση της πιστωτικής κάρτας. 
- Με χρέωση του Τραπεζικού λογαριασμού.
- Με Μετρητά σε καταστήματα Τραπεζών
- Μέσω Web Banking στις συνεργαζόμενες Τράπεζες.
- Μέσω Phone Banking στις Τράπεζες

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τις κυριότερες τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε (Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, EFG Eurobank, Πειραιώς, Probank).

3. Με χρέωση πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD & PREPAID (οποιασδήποτε Τράπεζας) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος  ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών www.livepay.gr της EUROBANK EFG

4. Δυνατότητα επιλογής χώρου και χρόνου παράδοσης του Συμβολαίου, μέσω εισπράκτορα, χωρίς επιπλέον κόστος

Β.   ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ» EUROPE PAYMENT

Η Ευρώπη ΑΕΓΑ, μέσα στα πλαίσια εκσυγχρονισμού της, έχει θέσει σε λειτουργία από τις 20 Νοεμβρίου 2012 την νέα ηλεκτρονική εφαρμογή «Τυπώνω-Πληρώνω» Europe Payment.

Ο Συνεργάτης αποδίδει τα ασφάλιστρα μόνο των εκτυπωμένων Συμβολαίων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν ορισθεί μεταξύ αυτού και της εταιρίας.

Η εφαρμογή επιτρέπει την καλύτερη οργάνωση του χαρτοφυλακίου των συνεργατών, τον καθημερινό έλεγχο των Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων καθώς και την άμεση εκτύπωσή τους.

Είναι εύκολη και φιλική για τον χρήστη.

Οι ως άνω τρόποι πληρωμής παρέχουν σημαντικά οφέλη στους συνεργάτες μας διότι αφενός μειώνεται το λειτουργικό κόστος του γραφείου τους και αφετέρου αποδεσμεύονται από την χρονοβόρα διαδικασία της είσπραξης.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΕΓΑ παραμένει πάντοτε πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει συνεχώς βελτιούμενες  υπηρεσίες ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες των συνεργατών και των πελατών της.