Η ΑΧΑ Ασφαλιστική με τους καλύτερους συνεργάτες της στη Βαρκελώνη

Η μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία των δυο ισχυρών Ομίλων ΑΧΑ και Alpha Bank, έχει στεφθεί με επιτυχία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα καινοτόμα προϊόντα που από κοινού σχεδιάζουν και προωθούν, όπως το «Alpha Υγεία για όλους» που βασίζεται στην ανάγκη του πελάτη για παροχές ιατρικών υπηρεσιών.

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική θέλοντας να επιβραβεύσει την επιτυχημένη προσπάθεια των συνεργατών της, επέλεξε να τους ταξιδέψει στη Βαρκελώνη, από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου 2012.

Κατά την άφιξή τους στη Βαρκελώνη πραγματοποιήθηκε πανοραμική ξενάγηση, όπου πέρασαν από αρκετά αξιοθέατα και μνημεία της πόλης, για να καταλήξουν στο Ολυμπιακό Λιμάνι.

Το επόμενο πρωί αναχώρησαν για τη ξενάγηση της πόλης, όπου επισκέφθηκαν την Plaça Catalunya,  τη Via Laietana, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης με το ιδιαίτερο καμπαναριό του, την Γοτθική Συνοικία και την Plaça Sant Jaume, όπου βρίσκεται το Δημαρχείο και έκαναν μια στάση για να θαυμάσουν το διάσημο Καθεδρικό Ναό της «Sagrada Familia», ένα από τα αριστουργήματα του παγκοσμίου φήμης Καταλανού αρχιτέκτονα Gaudi. Η περιήγησή τους συνεχίστηκε στην Vila Olimpica και στο Ολυμπιακό λιμάνι. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Poble Espanyol (Ισπανικό χωριό) για να δουν χαρακτηριστικά δείγματα ισπανικής αρχιτεκτονικής κτιρίων της υπαίθρου. Έπειτα επισκέφθηκαν το Park Guell με τα δημιουργήματα του Gaudi, το οποίο λειτουργεί σήμερα ως υπαίθριο μουσείο και αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς που προστατεύεται από την UNESCO. Το απόγευμα αναχώρησαν για το γήπεδο Camp Nou, έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας FC Barcelona, όπου εκεί επισκέφθηκαν το μουσείο του.

Τους Συνεργάτες συνόδευσαν από την AXA, οι κ.κ. Θωμάς Πουφινάς, Offer Director, Γεωργία Πιτσιγαυδάκη, Διευθυντής Bankassurance, Παναγιώτης Ασημακόπουλος από τη Διεύθυνση Bankassurance, Ειρήνη Νικολοπούλου από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας, ενώ από την Alpha Bank, συνοδοί στο ταξίδι ήταν οι κ.κ.  Μαρία Κουμάντου, Συντονιστής Διεύθυνσης Κατ/των Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, Δημήτρης Νασιώτης, Συντονιστής Διεύθυνσης Κατ/των  Αττικής και η κ. Νέλλη Καζάκου από τη Διεύθυνση Καταθετικών και Επενδυτικών Προϊόντων.