H Glassdrive για 3η χρονια χορηγός στο Insurance Money Conference 2012

Η Glassdrive συμμετείχε ως bronze χορηγός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  στο Insurance Money Conference, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Atheneaum InterContinental.
 
Η Glassdrive είχε παρουσία με περίπτερο και ομιλία στο πάνελ με θέμα: «Ασφαλιστικές Εταιρείες & Διαμεσολαβούντες: Στρατηγικές Επιτυχίας στο νέο Οικονομικό Περιβάλλον». Στην παρουσίαση της εταιρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον κ. Κωνσταντίνο Δημητρουλάκη, Δ/ντα Σύμβουλο της Saint-Gobain Autover Hellas,  δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Glassdrive ως συνεργάτης των ασφαλιστικών εταιριών στο τρέχον δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Παράλληλα, ο κ. Δημητρουλάκης, εξήγησε την φιλοσοφία ανάπτυξης της Glassdrive, η οποία βασίζεται στην υποστήριξη των ελλήνων επιχειρηματιών, προσφέροντας τους την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα δυνατό σχήμα, με ισχυρά όπλα: την ποιότητα των προϊόντων, την άρτια εκπαίδευση αλλά και την παροχή νέων on line εργαλείων από το 2013. 

Όπως τόνισε «Το 2013 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για την Glassdrive διότι έχουμε σκοπό να αντισταθούμε στις δυσκολίες και με πολύ δουλειά αλλά και με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι ασφαλιστικές εταιρίες να αναπτύξουμε το δίκτυο μας και να αυξήσουμε περαιτέρω το μερίδιο μας στην ελληνική αγορά, προσφέροντας πάντα μόνο άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες».

Η Glassdrive συνεργάζεται με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών και αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών εξυπηρέτησης με 28 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 80 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες, καλύπτοντας το σύνολο της επικράτειας.