2η Ημερίδα του InsuranceForum.gr στην Αθήνα

2η Ημερίδα του InsuranceForum.gr στην Αθήνα
Ξενοδοχείο Ledra Marriott, 29 Νοεμβρίου 2012
Ώρες διεξαγωγής: 15.00 – 19.00

Έπειτα από την ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη Ημερίδα του InsuranceForum.gr στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάρτη ήρθε η σειρά της Αθήνας.

Στις 29 Νοεμβρίου 2012 διοργανώνεται η 2η Ημερίδα στην Αθήνα στην οποία θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν έντονα τους διαμεσολαβητές αυτό το διάστημα.

• Ευκαιρίες και επιλογές για συνέργειες μεταξύ επαγγελματιών διαμεσολαβητών.
• Η πραγματική αξία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σήμερα. (έχει γίνει πρόσκληση στην Ε.Α.Ε.Ε)

Μαζί μας ο κ. Άκης Αγγελάκης ο οποίος θα μας μιλήσει για ένα θέμα ειδικά διαμορφωμένο για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με τίτλο:
Επιχειρηματικότητα σε κρίση
στρατηγικές ερωτήσεις για την επιβίωση των διαμεσολαβητών σε περιόδους ύφεσης”

Επίσης, θα μας μιλήσει και ο κ. Δημήτρης Θεοδοσόπουλος, Cloud Sales Manager της Microsoft Hellas ο οποίος θα μας  παρουσιάσει τη νέα ολοκληρωμένη πρόταση της Microsoft με την οποία οι ασφαλιστικοί πράκτορες μπορούν να εξοπλίσουν την επιχείρησή τους και μπορούν να αποκτήσουν την δυνατότητα να εργάζονται και να επικοινωνούν με τους πελάτες και συνεργάτες τους άμεσα από οποιοδήποτε σημείο ή συσκευή.

Στην Ημερίδα θα γίνει και η πρώτη παρουσίαση του Insurancewebinars.gr της πρώτης πλατφόρμας διεξαγωγής e-seminars για ασφαλιστές.

Ομιλητές της Ημερίδας θα είναι άνθρωποι που έχουν και μπορούν να μεταδώσουν γνώση και εμπειρία στον Έλληνα διαμεσολαβητή ασφαλίσεων.

Αυτό που χαρακτηρίζει την καινοτομία των Ημερίδων του Insuranceforum.gr είναι πως διοργανώνονται από διαμεσολαβητές για διαμεσολαβητές.

Η θεματολογία, το στυλ και το ύφος  γύρω από το οποίο κινείται η ροή της κάθε Ημερίδας καθορίζεται αποκλειστικά από τα μέλη του φόρουμ και αναλόγως των αναγκών που έχουν οι διαμεσολαβητές.
Πρόκειται ουσιαστικά για μία Ημερίδα που παρουσιάζει αυτό που πραγματικά θέλει να μάθει η ασφαλιστική αγορά.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι πάντα πρωτότυπες και επιτυχημένες.

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Βασιλειάδης Αριστείδης διαχειριστής του InsuranceForum.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Βασιλειάδη Αριστείδη στο administrator@insuranceforum.gr η στο τηλέφωνο 6941665405

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να δείτε εδώ 

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως για την συμμετοχή σας μέσω email.
Είσοδος ελεύθερη
Χορηγοί Επικοινωνίας: