Λαμπερές προσωπικότητες από όλους τους χώρους τίμησαν την εκδήλωση – αφιέρωμα στην γυναικεία επιχειρηματικότητα που οργάνωσε το EEA

Ανοίγοντας ένα ακόμα επίκαιρο και επιτυχημένο κύκλο διαλόγου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών οργάνωσε χθες το απόγευμα μια θεματική εκδήλωση με θέμα: «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Τα συστατικά της επιτυχίας», στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Μια διοργάνωση σε συνεργασία με την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α., στον εντυπωσιακό χώρο του Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» που παραχωρήθηκε  από τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α..

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου, η Πρόεδρος της “Πλεύσης Ελευθερίας”, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α. κ. Νάντια Σταυρογιάννη.

Προσκεκλημένοι ήταν πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τεχνών, οποίοι αντάλλαξαν απόψεις για τη θέση της γυναίκας σε βασικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, τα νέα δεδομένα της ψηφιακής εποχής και τον τρόπο που επηρεάζουν το γυναικείο επιχειρείν, αλλά και τον ρόλο των Γυναικών στον Πολιτισμό.

Μάλιστα, με αφορμή την χθεσινή μαύρη επέτειο από την Άλωση της Πόλης, την εκδήλωση πλαισίωσαν ποντιακά σωματεία στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενθουσιασμού και υπερηφάνειας για την αναλλοίωτη διατήρηση των εθίμων και των παραδόσεων του ποντιακού ελληνισμού.

Σε ανάρτηση του αεικίνητου Προέδρου στα social media, απ` όπου και το φωτογραφικό υλικό, ο ίδιος έγραψε για την χθεσινή εκδήλωση: «Εκδήλωση Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Τιμή στην μαύρη επέτειο της 29 Μαΐου 1453. Ποντιακοι χοροί . Τοποθετήσεις αρχηγών κομμάτων Υπουργών , βουλευτών , ειδικών επιστημόνων…. μιά υπέροχη εκδήλωση !!!».