Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στη Στοκχόλμη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη το Εκπαιδευτικό Συνέδριο “Accident & Health Challenge” για την Περιφέρεια Κεντρικής, Ανατολικής & Νότιας Ευρώπης της MetLife Alico.

Tο Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Μ. Χατζηδημητρίου, Επικεφαλής της Περιφέρειας Ανατολικής & Νότιας Ευρώπης, MetLife και Α. Ζάνης, Head of Accident & Health, Insurance, Europe, Middle East & Africa (EMEA), ενώ συμμετείχαν οι κορυφαίοι συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος της Εταιρίας από την Περιφερειακή Διεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, τονίσθηκε η σημασία του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης και ο ρόλος που παίζει ο κλάδος Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας, ειδικά όσον αφορά στην εξασφάλιση της προστασίας της οικογένειας σε δύσκολες στιγμές. Ακούστηκαν πρακτικές εισηγήσεις μέσα από επιτυχημένες τεχνικές πώλησης, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στη Στοκχόλμηανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.

Ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου στην ομιλία του τόνισε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της MetLife στον τομέα των Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας ζητώντας από τους συμμετέχοντες να συνεχίσουν να εστιάζουν στις αρχές της πελατοκεντρικής προσέγγισης, ενώ έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις για την περαιτέρω βελτίωση της παραγωγικότητας. 

Ο κ. Α. Ζάνης αναφέρθηκε στους κεντρικούς στρατηγικούς στόχους της MetLife για την ανάπτυξή της σε παγκόσμιο επίπεδο, τονίζοντας ότι αναμένεται να διπλασιαστεί η παραγωγικότητα του δικτύου στα επόμενα 3 χρόνια.

Το συναρπαστικό τετραήμερο στη «Βενετία του Βορρά», όπως συχνά αποκαλείται η Στοκχόλμη, καθώς είναι κτισμένη πάνω σε 14 νησιά τα οποία ενώνουν πολλές γέφυρες, περιελάμβανε, επίσης, ένα cocktail στο διάσημο Icebar, το μοναδικό μπαρ κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πάγο, και συνεχίστηκε με δείπνο στην Παλιά Πόλη.

Σε μια πανοραμική ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το μουσείο Vassa, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το μοναδικό πλοίο στον κόσμο που σώζεται από τον 17ο αιώνα και αποτελεί ένα μοναδικό έργο τέχνης.

Δεν παρέλειψαν επίσης να επισκεφθούν το Δημαρχείο -  το εντυπωσιακό κτίριο από όπου ξεκινούν οι εορτασμοί των βραβείων Νόμπελ, ενώ απόλαυσαν μία σύντομη περιήγηση στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου Gamla Stan. 

Το πρόγραμμα της εκδρομής επιφύλαξε ακόμα μια κρουαζιέρα στο Αρχιπέλαγος, όπου απόλαυσαν μαγευτικές εικόνες τις Στοκχόλμης, καθώς και του νησιού Djurgarden.

Το ταξίδι στην Στοκχόλμη έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν εμπειρίες αλλά και να χαλαρώσουν, ανανεώνοντας παράλληλα το ραντεβού τους με τους συναδέλφους τους για την επόμενη Περιφερειακή Συνάντηση της Εταιρίας.