Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει τα δίκτυα της

Κύκλοι της Εθνικής Ασφαλιστικής σχολιάζοντας την εσωτερική ανακοίνωση του ΣΠΑΤΕ, η οποία αναφερόταν στην πρώτη συνάντηση πρακτόρων με τη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής τονίζουν ότι:

1.    Στην τρίωρη συνάντηση στελέχη της εταιρείας έδωσαν έμφαση στους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία θα προστατεύσει την παραγωγή των πρακτόρων και του agency με την προμηθειακή πολιτική αλλά και με τη διαφημιστική εκστρατεία, που θα ωθεί τον καταναλωτή και στα δύο αυτά δίκτυα.
2.    Η διεύθυνση πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής ζήτησε από τον κ. Α. Βασιλείου να παραστεί στην πρώτη συνάντηση, να παρακολουθήσει τις ομιλίες και να αναφερθεί στη δική του ομιλία στη στρατηγική της εταιρείας,  μετά από την οποία ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι θα αποχωρούσε λόγω προειλημμένων υποχρεώσεων. Αυτός ήταν και ο λόγος αποχώρησης του κ. Α. Βασιλείου και όχι οι λόγοι που αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΣΠΑΤΕ.
3.    Ενώ ήταν γνωστό ότι είχαν προγραμματιστεί τρεις συναντήσεις και είχε ζητηθεί από την εταιρεία λόγω του αριθμού των πρακτόρων να μοιραστούν στις τρεις εκδηλώσεις, ο ΣΠΑΤΕ ζήτησε από όλους τους πράκτορες να έρθουν στην πρώτη, με αποτέλεσμα να γίνει το αδιαχώρητο, κατάσταση η οποία συντέλεσε και στις εντάσεις που ακολούθησαν.
4.    Η Εθνική Ασφαλιστική ήδη πραγματοποίησε δεύτερη συνάντηση, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ενώ έχει προγραμματίσει την τρίτη και την τέταρτη συνάντηση με τους πράκτορες που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν την πρώτη φορά ή που δεν ενημερώθηκαν αναλυτικά λόγω των γεγονότων.

Η διοίκηση σε κάθε τόνο επιβεβαιώνει την υποστήριξη της στο πρακτορειακό δίκτυο και το δίκτυο agency, κάτι που θα γίνει ακόμα πιο φανερό στο άμεσο μέλλον.